Logo
Print this page

Μάκος για Τρίκαλα

Ο Γρηγόρης Μάκος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΑΟ Τρίκαλα.

[googlead][/googlead]

Οι χειμερινές προσθήκες δεν έχουν ολοκληρωθεί για τον ΑΟ Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί αναζητούν κάποιες επιπλέον για να ολοκληρώσουν την ενίσχυσή τους. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του FL News στη λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους υπάρχει το όνομα του Γρηγόρη Μάκου.

Ο 31 ετών αμυντικός μέσος, που μπορεί να παίξει και ως πλάγιο μπακ και ως κεντρικός αμυντικός, μετά την περσινή του σεζόν με τον Παναιτωλικό (28 συμμετοχές, 3 γκολ) δεν έχει ομάδα. Τελευταία του παρουσία ήταν πριν από 9 μήνες (05/04/17) και από τότε είναι άνεργος.

Ο Μάκος ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο και ακολούθως έπαιξε σε ΑΕΚ, Μόναχο 1860 (12 συμμετοχές), Ανόρθωση (59 ματς, 1 γκολ) και Παναιτωλικό. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών (13 συμμετοχές) και μετρά παρουσίες με την Εθνική Ελπίδων, Παίδων και Νέων. Στη Football League δεν έχει αγωνιστεί ποτέ, ενώ στο πρωτάθλημα της Super League έχει απολογισμό 264 ματς και 10 γκολ.

Οι «κυανέρυθροι» δεν επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν την περίπτωση του Μάκου που είχε απασχολήσει το καλοκαίρι τη Δόξα Δράμας χωρίς, όμως να προχωρήσει η περίπτωσή του.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 21:53
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr