«Τα πιο δύσκολα της σεζόν»

Ο Σωτήρης Αντωνίου για τα ματς του ΑΟΤ με τον ΠΑΟΚ, τον Πρίγιοβιτς και τη Football League.

[googlead][/googlead]

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Σωτήρης Αντωνίου. Χαρακτήρισε τα ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ως τα πιο δύσκολα της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε στην παρουσία του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και στο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντωνίου:

Για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα η κλήρωση με τον ΠΑΟΚ είχε δύο όψεις, από τη μία θα αντιμετωπίζαμε μια μεγάλη ομάδα και θα αποκτούσαμε εμπειρίες και από την άλλη αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν ένα φόβητρο και τα πιο δύσκολα της σεζόν. Από τα δύο παιχνίδια κρατάμε την καλή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι μέχρι το 60΄και από το χθεσινό την καταπληκτική εμφάνιση της ομάδας από πλευράς τακτικής και ότι χάσαμε από τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα στο 93΄».

Για την παρουσία του Πρίγιοβιτς:

«Ο Πρίγιοβιτς είναι ο ορισμός του σέντερ φορ. Έχει καταπληκτικές κινήσεις και ιδιαίτερη αίσθηση του γκολ ειδικά όταν βρίσκεται μέσα στη μεγάλη περιοχή. Στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Μπίσεσβαρ. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα σέντερ φορ που βάζει τη μπάλα στα δίχτυα με οποιοδήποτε τρόπο. Είναι ένας παίκτης που έχει εύκολο το γκολ μέσα στην περιοχή, ανοίγει χώρο για τον παίκτη που έχει πίσω του και για τους ακραίους. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι παίκτης που κινείται μέσα στην περιοχή εάν ο ΠΑΟΚ στα εκτός δεν έχει τόση υψηλή κατοχή μπάλας όσο στα εντός αλλάζει και ο παίκτης».

Για τη μάχη της Β' Εθνικής:

«Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα και πολύ δύσκολο. Ο Άρης έχει ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες ομάδες αλλά πέντε, έξι ομάδες παλεύουμε για τη δεύτερη. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και το κυριότερο είναι να υπάρχει οικονομική συνέπεια. Πλήρη εικόνα θα έχουμε στις αρχές Μαρτίου όταν το πρωτάθλημα θα καίει και αγωνιστικά και οικονομικά».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 14:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep