«Ό,τι χρειάζεται για Super League»

Το χειροκρότημα των οπαδών του ΠΑΟΚ κράτησε ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Σωτήρης Αντωνίου.

[googlead][/googlead]

Στο πρωτάθλημα έστρεψε ήδη το βλέμμα ο ΑΟ Τρίκαλα όπως δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου μετά την ήττα (2-1) στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής των Θεσσαλών κράτησε το χειροκρότημα των οπαδών στην Τούμπα, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έχει ό,τι χρειάζεται για να βρεθεί στη Super League.

Αναλυτικά ο Αντωνίου είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν, την εξαιρετική εμφάνιση για εμάς απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Τακτικά ήμασταν άριστοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κλείσαμε καλά τους χώρους και στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση. Του εύχομαι τα καλύτερα και στο πρωτάθλημα. Εμάς το παιχνίδι σήμερα είχε απλή διαδικασία μετά το πρώτο ματς στην έδρα μας. Ήρθαμε να το διασκεδάσουμε. Κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και κρατάω το χειροκρότημα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο γκολ που σημειώσαμε στο τέλος του αγώνα. Για εμάς πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και το παιχνίδι της Κυριακής που έχουμε».

Αν και κατά πόσο βρίσκονται τα Τρίκαλα μακριά από την πρώτη κατηγορία:

«Τα Τρίκαλα είναι μακριά από την Σούπερ Λιγκ 19 ολόκληρα χρόνια. Εμείς τώρα είμαστε στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Νομίζω ότι η σημερινή μας εμφάνιση και γενικά η οργάνωση που έχει η ομάδα, θεωρώ ότι αξίζει κάποια στιγμή στο επόμενο χρονικό διάστημα να είναι στην πρώτη κατηγορία, διότι είναι ένας σύλλογος που έχει ιστορία και πάρα πολύ κόσμο. Νομίζω ότι έχει όλα αυτά που χρειάζεται για να βρεθεί στην Σούπερ Λιγκ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 22:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep