«Θα ενισχυθούμε κι άλλο»

Ο Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για ενίσχυση της ομάδας των Τρικάλων και στόχους που βγαίνουν παιχνίδι με το παιχνίδι. Ο Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για ενίσχυση της ομάδας των Τρικάλων και στόχους που βγαίνουν παιχνίδι με το παιχνίδι.

Ο Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για την σημασία των τριών βαθμών στην Βέροια, τους τραυματισμούς (Γκόλιας – Καπός) και την ενίσχυση του ρόστερ.

[googlead][/googlead]

Την ενίσχυση του ρόστερ των Τρικάλων προανήγγειλε ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος μίλησε για τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν οι Καπός – Γκόλιας και τους άφησε πικρή γεύση παρά τη νίκη μέσα στην Βέροια.

Αναλυτικά είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Καταρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Το παιχνίδι το δικό μας, μας αφήνει δύο γεύσεις. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και τους 3 πόντους. Τέτοιες νίκες σε ανεβάζουν επίπεδο. Αλλά είμαστε στεναχωρημένοι διότι δυο παιδιά και ο Δημήτρης Καπός και ο Βασίλης Γκόλιας είχανε δύο άσχημους τραυματισμούς. Του Δημήτρη είναι πιο άσχημος. Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό, κάτι σημαντικό και εύχομαι να γυρίσουν και οι δύο γρήγορα κοντά μας. Είναι παιδιά στα οποία στηρίζουμε πάρα πολλά πάνω τους.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 80-20 κατοχή. Ευκαιρίες βέβαια δεν κάναμε έτσι όπως είχε στηθεί ο αντίπαλος αλλά ούτε και ο Αποστολίδης ακούμπησε την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις, κάναμε μια αλλαγή τακτικής με τον Γροντή στην θέση του Ανδρεόπουλου, ρισκάραμε πάρα πολύ και στην ουσία παίξαμε χωρίς καθαρό αμυντικό χαφ. Νομίζω όμως ότι με την πάροδο του χρόνου βρίσκαμε τα πατήματα μας.

Σημειώσαμε ένα πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ και πήραμε τους τρεις πόντους. Δεν απειληθήκαμε, ελέγξαμε το παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα η οποία σιγά σιγά αποκτά πρωτιές. Είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους πόντους εκτός έδρας. Έχουμε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Είμαστε τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι νικητές και σπάμε και μια παράδοση μέσα στην Βέροια όπως έγινε και στο Αίγιο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους και τους αφιερώνουμε την σημερινή νίκη. Περιμένουμε στο παιχνίδι της Κυριακής (σ.σ με την Σπάρτη) να έχει πάρα πολύ κόσμο, δηλαδή να έχει 5000-6000 κόσμο για να χειροκροτήσει και να στηρίξει την ομάδα. Διότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολύ μεγάλα πράγματα».

Για το αν έχουν αλλάξει οι στόχοι:

«Η ομάδα δεν αλλάζει κάποιο στόχο. Ο στόχος μας είναι να κοιτάμε τα ματς ένα ένα ξεχωριστά. Είμαστε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Όλοι μας έχουμε φιλοδοξίες, παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και θέλουμε να κάνουμε το ότι καλύτερο. Το ότι καλύτερο είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, να μαζέψουμε τον κόσμο στο γήπεδο και από κει και πέρα οι νίκες να μας φέρουνε πιο ψηλά. Το να πούμε ότι αλλάζουμε στόχο δεν θα το ακούσετε ποτέ από μένα. Η ομάδα έχει δυνατότητες μεγάλες, τα παιδιά έχουνε μεγάλη αξία και θα προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το τι άλλαξε από τη μέρα που δήλωσε παραίτηση η οποία δεν έγινε αποδεκτή:

«Στην καριέρα μου έχω παραιτηθεί τρεις φορές. Μια με την Καλλονή και πήρα πρωτάθλημα, μια με την Σπάρτη και πήρα πρωτάθλημα και μια τώρα».

Για τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ:

«Φύγανε κάποια παιδιά, ήρθανε κάποια άλλα παιδιά. Αυτά που παίξανε σήμερα βοηθήσανε».

Ο Ξενοφών Πάνος είπε:

«Σήμερα είχαμε να κερδίσουμε μια δύσκολη ομάδα. Ξέραμε από την αρχή ότι η ομάδα της Βέροιας θα κλειστεί πίσω. Εμείς προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνα αλλάζοντας και την τακτική στο δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω χωρίς να απειληθούμε βγάλαμε κάποιες ευκαιρίες και καταφέραμε να νικήσουμε. Ήταν ένα πολύτιμο τρίποντο το οποίο μας βοηθάει στην συνέχεια να κάνουμε όνειρα για κάτι καλύτερο. Εύχομαι στα παιδιά που τραυματίστηκαν να έχουν υγεία γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Πηγή: goaltrikala.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 07 Ιανουάριος 2018 12:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep