Με δύο «νέους» στην Βέροια

Στην αποστολή των Τρικάλων για το σαββατιάτικο (06/01) παιχνίδι με την Βέροια συμπεριλήφθηκαν οι Ντακόλ και Μιλοσάβλιεφ.

[googlead][/googlead]

«Ποδαρικό» εκτός έδρας αλλά με... ενισχύσεις θα κάνουν τα Τρίκαλα που αντιμετωπίζουν το Σάββατο (6/1, 15:00, ΕΡΤ WEB TV) εκτός έδρας της Βέροια. Οι «κυανέρυθροι» έχουν ανοδική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές και θα προσπαθήσουν να φύγουν χωρίς απώλειες από μια δύσκολη έδρα.

Σε αυτή την προσπάθεια θα έχουν την βοήθεια δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, του Άλεξ Ντακόλ και του Βλάνταν Μιλοσέβλιεφ. Αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή από τον Σωτήρη Αντωνίου, όχι όμως και ο Βραζιλιάνος Πίντο καθώς κρίθηκε ανέτοιμος. Επίσης, δεν μπήκαν στην αποστολή ο Τσίπρας, ο νεοαποκτηθείς Γιδόπουλος και ο Μίλιεβιτς που δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά τη 19μελή αποστολή του ΑΟ Τρίκαλα αποτελούν οι: Αποστολίδης, Βουτσελάς, Γκόλιας, Ζήσης, Κοτσώνης, Πάνος, Μυρσινιάς, Ντίνας, Τζόκιτς, Ανδρεόπουλος, Βέρτζος, Τσιάρας, Χιντζίδης, Γροντής, Καπός, Ζγκούρι, Τόμιτς, Μιλοσάβλιεβ και Ντακόλ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep