Επιστροφή μετά την άνοδο

Ο Αλεσάντρε Ντακόλ επιστρέφει στην Football League μετά την άνοδο του με την ΑΕΚ. Εδώ πανηγυρίζει - μαζί με τον Ντούνη - ένα από τα γκολ που σημείωσε. Ο Αλεσάντρε Ντακόλ επιστρέφει στην Football League μετά την άνοδο του με την ΑΕΚ. Εδώ πανηγυρίζει - μαζί με τον Ντούνη - ένα από τα γκολ που σημείωσε.

Ο Αλεσάντρε Ντακόλ γυρίζει στην Football League δυόμιση χρόνια μετά την άνοδο με την ΑΕΚ.

[googlead][/googlead]

Στις 10 Ιουνίου 2015 αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην δεύτερη κατηγορία της χώρας μας ο Αλεσάντρο Ντακόλ, ο οποίος ήταν από τους συντελεστές στην πορεία της ΑΕΚ προς την επιστροφή της στην Super League. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος μετά από μια εξαιρετική χρονιά με την Καλλιθέα το 2012-13 (44 αγώνες – 22 γκολ) αποτέλεσε βασική επιλογή για τους «κιτρινόμαυρους» και το 2013-14 στην Γ’ Εθνική σημείωσε 20 γκολ σε 29 αγώνες, ενώ το 2014-15 στην Football League είχε 4 γκολ σε 13 ματς.

Η πρώτη του εμπειρία από την δεύτερη κατηγορία βέβαια ήταν πολλά χρόνια νωρίτερα, όταν την σεζόν 2005-06 αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Κέρκυρα και με 3 γκολ σε 11 αναμετρήσεις βοήθησε στην άνοδο της στην Super League. Στο νησί του Ιονίου παρέμεινε και την επόμενη χρονιά, με 24 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, όπου σημείωσε 4 γκολ.

Το 2008 μπήκε σε μια περιπέτεια με αρκετά προβλήματα, αλλά κατάφερε να επιστρέψει μετά από μια διετία στον Πανιώνιο που έκανε μόλις δύο συμμετοχές και αυτές στα ευρωπαϊκά κύπελλα με τους «κυανέρυθρους».

Η Καλλιθέα για ένα εξάμηνο (2011-12) αποτέλεσε το επόμενο σκαλοπάτι του και την επιστροφή του στην Football League μετά από πέντε χρόνια, όπου αγωνίστηκε σε 9 ματς χωρίς να σημειώσει γκολ. Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος εκείνης της σεζόν έκανε εκπληκτικά πράγματα με τον Θρασύβουλο (22 αγώνες – 11 γκολ).

Επέστρεψε στην Καλλιθέα, όπου έγραψε την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του με 22 τέρματα σε 44 αγώνες.
Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι η 5η του ομάδα σε αυτή την κατηγορία και φυσικά θα ήθελε να έχει την μοίρα που είχε με την Κέρκυρα και την ΑΕΚ, όπου πανηγύρισε στο τέλος της σεζόν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep