«Αντίο» και από Τεγούση

Ο Κώστας Τεγούσης ζήτησε και έλυσε το συμβόλαιό του με τα Τρίκαλα. Προς παραμονή ο Ζγκούρη.

[googlead][/googlead]

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που ζήτησε να αποχωρήσει από τον ΑΟ Τρίκαλα μετά τον Χρήστο Αθανασόπουλο είναι ο Κώστας Τεγούσης. Ο 27χρονος μέσος κατέγραψε τρία 90λεπτα (2 στο Κύπελλο, 1 στο πρωτάθλημα) και μία ακόμα συμμετοχή ως αλλαγή και ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του για να πάει σε ομάδα που θα έβρισκε περισσότερο χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κων/νο Τεγούση. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Εκτός απροόπτου από το ρόστερ θα αποχωρήσουν οι Κρίστιαν Μίλιεβιτς, Σεκούμπα Ντιατά, ενώ αντίθετα κερδίζει έδαφος η παραμονή του Ροντιόν Ζγκούρη. Ο ίδιος, άλλωστε, άρπαξε την ευκαιρία με το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου (09/12) με τον Καραϊσκάκη ξεκίνησε την Τρίτη (12/12). Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Αντώνης Τσιάρας μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του και έβγαλε το πρόγραμμα. Αντίθετα, εκτός πλάνων θα μείνει ο Ανδρέας Τσίπρας, αφού υπάρχει πάντα ο φόβος της υποτροπής.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 16:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep