Η δήλωση παραίτησης του Αντωνίου

Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός των Τρικάλων, Σωτήρης Αντωνίου, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου 

[googlead][/googlead]

Αποφασισμένος να πάρει πάνω του την ευθύνη για την μέχρι τώρα πορεία των Τρικάλων εμφανίστηκε ο Σωτήρης Αντωνίου στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Ο τεχνικός των Τρικάλων έκανε γνωστό πως υπέβαλε την παραίτησή του, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα υπήρξε η ανακοίνωση στήριξης από την «κυανέρυθρη διοίκηση»Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Δυστυχώς, όμως η εμφάνισή μας δεν ήταν η ανάλογη για να μπορέσουμε να κερδίσουμε έναν αντίπαλο όπως είναι ο Απόλλων Πόντου. Θα είμαι σύντομος. Έχω θέσει την παραίτηση στην διοίκηση της ομάδος».

Στην συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις:

Τι ακριβώς έφταιξε σήμερα;

«Δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, ενέργεια, πάθος για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι όπως το σημερινό. Στοιχεία που αν δεν τα έχεις δεν μπορείς να πάρει το αποτέλεσμα που θέλεις. Είχαμε ευκαιρίες ειδικά στο τέλος να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά ήμασταν και τυχεροί στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα καθώς ο αντίπαλος θα μπορούσε να είχε προηγηθεί».

Η παραίτησή σας έχει να κάνει με το οτι θεωρείτε οτι η κατάσταση στην ομάδα είναι μη αναστρέψιμη;

«Όχι. Δεν θεωρώ ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει μη αναστρέψιμη κατάσταση. Οφείλω, όμως να σεβαστώ έναν πρόεδρο, μια διοίκηση που δουλεύει άκρως επαγγελματικά. Γι' αυτό τον λόγο αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Football League. Με έξι παιχνίδια κόλαση για εμάς. Η συγκομιδή δεν είναι η ανάλογη, με έξι βαθμούς. Οφείλω να το κάνω στον εαυτό μου και πάνω από όλα στον άνθρωπο που διοικεί την ομάδα και είναι ένα κόσμημα όχι μόνο για τα Τρίκαλα, αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα».

Η διοίκηση έχει πει στο παρελθόν πως θα σας στηρίξει μέχρι τέλος της σεζόν. Εσείς θα επιμείνετε στην απόφασή σας;

«Εγώ σας είπα οτι έχω θέσει την παραίτηση στην διοίκηση. Αν την αποδεχτεί καλώς. Αν όχι είμαι εδώ πέρα να συνεχίσω αυτό που κάνω».

Η ομάδα έχει πρόβλημα στο γκολ. Έχει γίνει λάθος στον προγραμματισμό;

«Σας είπα οτι η ομάδα μπορεί να μην σκοράρει αλλά δημιουργεί φάσεις. Δεν είναι δικαιολογία το πρόγραμμα. Έχουμε ένα θέμα όντως στο να πετύχουμε γκολ. Υπήρξε ένα τραυματισμός όταν είχαν τελειώσει οι μεταγραφές ενός παίκτη που έδινε ποιότητα στην επίθεση. Στα πρώτα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος έχει ένα γκολ και όσο και να θες να υποστηρίξεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, όντως υπάρχει πρόβλημα. Αν ο σχεδιασμός έγινε λάθος, όπως ξέρετε δεν ήταν αυτοσκοπός η άνοδος στην Super League. Φιλοδοξία ήταν η ομάδα να πάει ψηλά, να κάνει καλή πορεία».

Στο ίδιο μήκος κύματος οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΑΟΤ, Κώστα Τεγούση:

«Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Δεν ήμασταν καλοί γι' αυτό το παιχνίδι που το θέλαμε όσο τίποτα άλλο. Δεν είχαμε τα στοιχεία που μας ζήτησε ο προπονητής και δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε για να έρθουν οι νίκες».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 21:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep