Επαφές Τσίκινη με ομάδες

Ο Ηρακλής Τσίκινης συζητά με ομάδες της Football League. Τι είπε για την αποχώρησή του από τον ΑΟΤ.

[googlead][/googlead]

Παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα αποτελεί από τη Δευτέρα (13/11) ο Ηρακλής Τσίκινης και, μάλιστα, ήδη συζητά με ομάδες της Football League, ώστε να αναλάβει ανάλογο πόστο με αυτό που είχε στη θεσσαλική ομάδα. Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio και μίλησε για την αποχώρησή του από τον ΑΟΤ. Αναλυτικά:

Για την παραίτησή του από τα Τρίκαλα:

«Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Πέντε μήνες ήμουν στην ομάδα των Τρικάλων και προσπαθήσαμε με τη νέα διοίκηση να φτιάξουμε ένα σύνολο που να μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να χαρεί και ο κόσμος που στηρίζει την ομάδα. Από εκεί και πέρα υπήρξαν κάποια προβλήματα στην διαχείριση του διοικητικού. Νομίζω ότι μία παραίτηση ενός στελέχους, μπορεί να είναι για καλό καμιά φορά.

Εγώ πάντως έφυγαν σαν φίλος από την ομάδα των Τρικάλων. Θεωρώ ότι οι παίκτες και το τιμ πρέπει να προσανατολιστούν στα αγωνιστικά, η διοίκηση να προσφέρει τα καλύτερα για την ομάδα για να μπορέσει να βρει τον δρόμο της.

Υπήρχε μια κακή συγκυρία και όχι ένα τόσο καλό ξεκίνημα αγωνιστικά. Έχουμε και ένα δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, γιατί όλα τα ντέρμπι είναι στις έξι πρώτες αγωνιστικές, και το ποδόσφαιρο στηρίζεται πολύ καλά στο κομμάτι που λέγεται ψυχολογία. Υπήρχε απλά μια εσωτερική διαφορά ας το πούμε στο τρόπο σκέψης και διαχείριση της ομάδας, οπότε αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι μας με την ομάδα. Και θεωρώ ότι είναι καλύτερο να φεύγεις σαν φίλος πάρα σαν εχθρός.

Εγώ είχα το διοικητικό κομμάτι καθαρά μέσα στην ομάδα και είχα την εποπτεία σε όλα τα τμήματα. Ασχολήθηκα με την διαιτησία, γιατί είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, γιατί όταν ένας άνθρωπος γνωρίζει πολύ καλά τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου μπορεί να βοηθήσει και περισσότερο την ομάδα και το τεχνικό τιμ».

Για τον Άρη στο φετινό πρωτάθλημα:

«Θεωρώ ότι φέτος ο Άρης έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και δύσκολα θα χάσει την άνοδο. Έχει μια ωριμότητα φέτος η ομάδα, αγωνιστικά έχει ένα προπονητή ο οποίος είναι πολύ καλός και δουλεύει πολύ για την ομάδα και φαίνεται, έχει ποιοτικούς παίκτες και έχει την μεγαλύτερη δύναμη που είναι ο κόσμος του.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να γυρίσει εκεί που αξίζει ο Άρης. Είναι πολυτέλεια για την Football League να έχει μια ομάδα σαν τον Άρη. Έτσι όπως είδα τον Άρη, είμαι σίγουρος ότι δύσκολα φέτος θα χάσει την άνοδο αλλά υπάρχουν και κάποιες ατυχίες. Αν δεν αλλάξει κάτι ή στην δουλειά που γίνεται με την δυναμική που έχει νομίζω ο Άρης θα γυρίσει στα μεγάλα σαλόνια. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να ασχολείται με τη διαιτησία. Βλέπω, όμως ότι γίνεται και μια προσπάθεια στο κομμάτι αυτό και θα έχουμε καλύτερες διαιτησίες.

Η Β' Εθνική δεν χρειάζεται μεγάλα ονόματα, χρειάζεται όμως παίκτες εργαλεία που θα έχουν πάθος και θα δίνουν το 100%. Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι παζλ. Αν κάποιο κομμάτι δεν κολλάει καλά δεν συμπληρώνονται τα υπόλοιπα, και φέτος τα καλύτερα κομμάτια που το συμπληρώνουν τα έχει ο Άρης.

Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο του Άρη, γιατί και το πρώτο μου παιχνίδι ήταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο Άρης – Ξάνθη που έληξε 1-1. Και πραγματικά θαυμάζω τον κόσμο του. Δεν θεωρώ ότι αδίκησα τον Άρη όσο καιρό ήμουν διαιτητής».

Για τα φαβορί του πρωταθλήματος:

«Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα και την έκπληξη κάνει και η Παναχαϊκή που φέτος θα κάνει την διαφορά. Είναι και τα Τρίκαλα στις πρώτες θέσεις. Από εκεί και πέρα η Δράμα βλέπω ότι είναι μια καλή ομάδα και ο Απόλλων Καλαμαριάς που έχει κάποια σημεία οργανωμένο στο ποδόσφαιρο.

Για να δούμε ένα ποδόσφαιρο καλύτερο πρέπει να ξεκινήσουν όλα από το οικονομικό. Πρέπει να βοηθήσει η Πολιτεία, να βοηθήσουν και οι αρμόδιοι φορείς να αναβαθμιστεί το προϊόν αλλιώς θα πάμε προς διάλυση».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep