«Γιατί όχι και άνοδο»

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης στις διαφορές σε σχέση με πέρυσι σε Τρίκαλα, Άρη και στο φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio και την εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Γιαννίτσης. Ο αμυντικός του ΑΟ Τρίκαλα και πρώην του Άρη μίλησε για την πρόσφατη μονομαχία των δύο ομάδων, αλλά και στις διαφορές τους σε σχέση με πέρυσι. Εκτός αυτού ρωτήθηκε και για το φιλικό των «κίτρινων» με τη Μπόκα Τζούνιορς. Αναλυτικά είπε:

Για το παιχνίδι με την Μπόκα και αν θα ήθελε να βρίσκεται εκεί:

«Φυσικά και θα ήθελα να έδινα το «παρών» με τη Μπόκα, γιατί ξέρω τι ατμόσφαιρα θα δημιουργηθεί και για το τι είναι ικανοί οι οπαδοί του Άρη. Ανυπομονώ να δω τι θα δημιουργήσουν τώρα».

Για το Τρίκαλα - Άρης:

«Το παιχνίδι όπως εξελίχθηκε όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Στενοχωρηθήκαμε λίγο με την ήττα που ήρθε στο τέλος, γιατί καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά το αφήνουμε πίσω και συνεχίζουμε. Το γκολ που έβαλε ο Παυλίδης ήταν πολύ όμορφο».

Για τις διαφορές που είδε στον φετινό Άρη σε σχέση με τον περσινό:

«Μου άρεσε πιο πολύ η φετινή ομάδα του Άρη. Δείχνει πιο δεμένη ομάδα και έχει αρκετούς παίκτες που γνωρίζουν από Β’ Εθνική και έχουν κάνει πρωταθλητισμό στη συγκεκριμένη κατηγορία και έχουν πολλές ανόδους στο ενεργητικό τους».

Για τον φετινό στόχο των Τρικάλων:

«Έχουν αλλάξει πολλά φέτος στα Τρίκαλα. Η διοίκηση, το ρόστερ, έχει γίνει ένα καλό σύνολο. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και γιατί όχι να μη διεκδικήσουμε την άνοδο».

Για το ποιες ομάδες πιστεύει ότι είναι τα φαβορί για την άνοδο:

«Φαβορί είναι Άρης, Τρίκαλα, ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Απόλλων Πόντου και είδαμε ότι και η Παναχαϊκή ξεκίνησε πολύ δυνατά»

Τι χρειάζεται κάποια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στη Football League:

«Μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στην Football League χρειάζεται ηρεμία, καλό κλίμα στα αποδυτήρια, πάθος και ενέργεια».

Για τον κόσμο του Άρη:

«Ο κόσμος του Άρη πρέπει να κάνει λίγο υπομονή ακόμα. Ο Άρης πρέπει να ανέβει και να πρωταγωνιστήσει, πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 00:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep