Ο ΑΟΤ τη σημαία ψηλά

Τα Τρίκαλα παρουσία 4.000 και πλέον φίλων τους «φρέναραν» τον Ατρόμητο (1-1) και έστειλαν μήνυμα ενόψει πρωταθλήματος.

[googlead][/googlead]

Έναν απολογισμό... 12 ηττών σε ισάριθμα ματς μετρούσαν οι ομάδες της Football League στη 2η αγωνιστική της β' φάσης του Κυπέλλου έως και την Πέμπτη (26/10) το απόγευμα. Ωστόσο, ο ΑΟ Τρίκαλα κράτησε τη... σημαία της Β' Εθνικής ψηλά και «φρέναρε» τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων (1-1).

Οι «κυανέρυθροι» έδειξαν τα δόντια τους κόντρα στον πρωτοπόρο της Super League, προηγήθηκαν και παρότι δέχτηκαν την ισοφάριση, κέρδισαν το χειροκρότημα και έστειλαν μήνυμα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλοί παρουσία 4.000 και πλέον οπαδών τους κοίταξαν στα μάτια την ομάδα του Περιστερίου. Παρότι στα πρώτα 2 λεπτά ο Αποστολίδης επενέβη σε προσπάθειες των Βασιλείου, Μανούσου, η γηπεδούχος ισορρόπησε άμεσα και στο 4' έχασε την πρώτη της ευκαιρία. Ο Καπός μέσα στη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να σουτάρει και στη συνέχεια της φάσης ο Τσίπρας από κοντά δεν βρήκε στόχο.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς ο ΑΟΤ την έχασε στο 27'. Ο Τζόκιτς έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Καπό και ο Μίρκοβιτς βγήκε νικητής από το τετ α τετ με τον επιθετικό των «κυανέρυθρων». Δύο λεπτά μετά ο Μίλιεβιτς έκανε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε και οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ.

Ο Νταμίρ Κάναντι ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με μία αλλαγή, τον Ντάουντα αντί του Χατζηισαΐα. Ωστόσο, ο ΑΟΤ «χτύπησε» από στατική φάση και παραβίασε την εστία του Ατρομήτου μετά από 692 αγωνιστικά λεπτά! Στο 51' ο Γκόλιας εκτέλεσε φάουλ και ο Καρασαλίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να απαντήσει και στο 59' έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο ματς. Από γύρισμα του Οριόλ ο Ουάρντα έπιασε το σουτ και ο Αποστολίδης με εκπληκτική απόκρουση παραχώρησε κόρνερ. Όσο περνούσε ο χρόνος η πίεση από πλευράς φιλοξενούμενων αυξανόταν και στο 75' έγινε το 1-1. Πρωταγωνιστές οι δύο εκ των τριών νεοεισελθόντων. Ο Μπαστακός έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Ντάουντα, αυτός πάσαρε δεξιά στον Μανούσο και ο τελευταίος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Έπειτα από την ισοπαλία αυτή ο ΑΟ Τρίκαλα θα επιδιώξει να πάρει έστω την ισοπαλία στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα τον επόμενο μήνα για να πάρει το εισιτήριο στους «16» του θεσμού.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 51' αυτ. Καρασαλίδης - 75' Μανούσος

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς, Μίλιεβιτς (77' Τσιάρας), Τσίπρας, Καπός (68' Ντίνας), Γροντής (55' Τόμιτς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας (46' Ντάουντα), Ούμπιντες, Ουάρντα, Καρασαλίδης, Οριόλ (74' Γιαννούλης), Μανούσος, Νάτσος, Ζησόπουλος, Κυριακίδης, Βασιλείου (64' Μπαστακός).

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)
Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Παγούρας (Βοιωτίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 17:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep