Ήττα... φιλανθρωπίας

Οι Νέοι του ΑΟ Τρίκαλα ηττήθηκαν 2-1 από την Εθνική Ενόπλων.

[googlead][/googlead]

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα έγινε την Τετάρτη (19/10) στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Οι νεαροί του ΑΟΤ πλασιωμένοι από την Κ19 υποδέχτηκαν την Εθνική Ενόπλων με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και ηττήθηκαν 2-1.

Η αναμέτρηση διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα. Το «παρών» έδωσε ο μητροπολίτης, Τρίκκης και Σταγών, Χρυσόστομος, ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος κ. Στεφανής, ο Ταξίαρχος, Δημήτρης Τσιπίδης, ο Αντιπλοίαρχος (Ε) Γ. Τζαμάκος ΠΝ εκπρόσωπος Δντη ΑΣΑΕΔ και αρχηγός αποστολής της Εθνικής Ενόπλων και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μπαταγιάννης ενώ το ματς παρακολούθησε και ο προπονητής του ΑΟΤ, Σωτήρης Αντωνίου όπως επίσης και αρκετοί «κυανέρυθροι» ποδοσφαιριστές.

Τα γκολ της Εθνικής πέτυχαν οι Γιαννιτσάνης και Μπουρνάζος ενώ για τα Τρίκαλα σκόραρε ο Παρθένης. Με την Εθνική αγωνίζεται και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ, Μιχάλης Μητροφάνης ενώ στον πάγκο βρίσκεται ο προπονητής τερματοφυλάκων, των Τρικάλων, Γιάννης Ζαλαώρας ως συνεργάτης του Θοδωρή Παχατουρίδη.

Πηγή: goaltrikala.gr

Last modified onΣάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 13:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep