Εκδήλωση και διαρκείας (photos)

Επιχείρηση των Τρικάλων κλήρωσε πέντε διαρκείας. Φιλικό οι Νέοι με Εθνική Ενόπλων.

[googlead][/googlead]

Σε επιχείρηση κρεάτων βρέθηκε την Τρίτη (17/10) αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα. Οι ιδιοκτήτες της στηρίζουν ενεργά τους «κυανέρυθρους» και μάλιστα κλήρωσαν πέντε εισιτήρια διαρκείας. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

«Στην επιχείρηση Κρέατα Καλλιάγρας που συμπλήρωσε 6 χρόνια παρουσίας στην Τρικαλινή αγορά βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία παικτών του ΑΟ Τρίκαλα μαζί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Μπαταγιάννη, τον γενικό διευθυντή, Ηρακλή Τσίκινη και τον γενικό αρχηγό, Ζήση Κατσαντώνη.

Οι ιδιοκτήτες, Γιώργος και Βασίλης Καλλιάγρας οι οποίοι στηρίζουν ενεργά τον ΑΟΤ κλήρωσαν μάλιστα 5 εισιτήρια διαρκείας του ΑΟ Τρίκαλα με τους «κυανέρυθρους» να συμμετέχουν στην διαδικασία.

Τυχεροί της βραδιάς οι Χρήστος Κούτσιας, Παρασκευή Ασημίνα, Βαλεντίνα Νιτσοτόλη, Γεωργία Νταούλα και Γιώργος Μπαντής που κέρδισαν από ένα εισιτήριο διαρκείας ενώ να σημειωθεί πως όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ψητά που πρόσφερε η επιχείρηση «Κρέατα Καλλιάγρας».

Φιλικό με Ενόπλων

Την Πέμπτη (19/10, 15:30) οι ποδοσφαιριστές της Κ19 μαζί με νεαρούς που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα την Εθνική Ενόπλων. Μεταξύ άλλων στην αποστολή των φιλοξενούμενων βρίσκονται οι Γιαννιτσάνης (ΑΕΛ), Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς (ΠΑΣ Γιάννινα), Κουλούρης (ΠΑΟΚ), Χατζητερζόγλου (Ξάνθη), Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος (ΑΕΚ), Λινάρδος (Λαμία), Καρασαλιδης (Ατρόμητος), Κύργιας Ταΐρης (Απόλλων Σμύρνης), Στάικος, Κότσαρης (Παναθηναϊκός).

Last modified onΤρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 23:07

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep