«Ευχαριστώ για την υποδοχή»

Ο τεχνικός των Τρικάλων, Σωτήρης Αντωνίου Ο τεχνικός των Τρικάλων, Σωτήρης Αντωνίου

Για την επιστροφή του στην Σπάρτη μίλησε ο τεχνικός των Τρικάλων, Σωτήρης Αντωνίου.

 

Ο Σωτήρης Αντωνίου έτυχε αποθεωτικής υποδοχής στην επιστροφή του ως αντίπαλος στο δημοτικό στάδιο Σπάρτης. Έτσι ο τεχνικός των Τρικάλων χαρακτήρισε ιδιαίτερες της στιγμές που βίωσε το απόγευμα της Πέμπτης (21/9) στην Λακωνική πρωτεύουσα:

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα, επέστρεψα στην ομάδα που ήμουν προπονητής τα προηγούμενα δύο χρόνια. Με αυτή την ομάδα έγραψα ιστορία. Κατέκτησα το πρωτάθλημα στην Γ' Εθνική μετά από 30 χρόνια. Έχω πολλούς φίλους. Υπάρχουν άνθρωποι που θα έπεφταν στο γκρεμό για μένα και εγώ γι’ αυτούς. Ευχαριστώ τους οπαδούς για την υποδοχή και σήμερα και χθες στο ξενοδοχείο. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Σπάρτη και εύχομαι η Σπάρτη να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί το αξίζει».

Αναφορικά με το νικηφόρο πέρασμα των Θεσσαλών, πρόσθεσε:

«Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα μου. Για τον θεσμό του Κυπέλλου, που μας ενδιαφέρει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη που επιτεύχθηκε σήμερα κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα όπως είναι η Σπάρτη. Ξεκίνησε το παιχνίδι με τους καλύτερους οιωνούς για εμάς με ένα γρήγορο γκολ, και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και δεύτερη φορά στα επόμενο πεντάλεπτο. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Ο αντίπαλος πήρε μέτρα. Μας απείλησε δύο φορές και κατάφερε να σκοράρει.

Σε ένα σημείο που δεν ήμασταν καλοί στην μεσαία γραμμή κυρίως στα μαρκαρίσματα. Κάτι το οποίο διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο με την χρησιμοποίηση του Πάνου σε ρόλο αμυντικού χαφ. Σημειώσαμε ένα δεύτερο τέρμα με τον Γκόλια και στην συνέχεια θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλή διαχείριση. Στο τρίτο γκολ του Σιαλμά τελείωσε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, έχουμε πάρα πολλά να διορθώσουμε. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Ωστόσο περάσαμε από μια πολύ δύσκολη έδρα που μας δίνει την δυνατότητα να κοιτάξουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τον θεσμό του Κυπέλλου».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Δημήτρη Σιαλμά, ευχόμενος να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό:

«Εύχομαι στον Δημήτρη τον Σιαλμά να μην έχει κάτι σοβαρό όσον αφορά τον τραυματισμό του. Πράγμα το οποίο δεν μας επέτρεψε να χαρούμε τη νίκη όσο θα θέλαμε».

Γιαννίτσης: «Πήραμε αυτό που ζητούσαμε»

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Γιαννίτσης, υποστήριξε:

«Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε από αξιόλογες ομάδες κατηγορίες και μάλιστα στην έδρα της. Καταφέραμε όπως είπε και ο προπονητής να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Όσο περνούσε η ώρα οπισθοχωρούσαμε και δεχθήκαμε γκολ σε ένα κακό σημείο. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πιο σοβαροί, πετύχαμε δυο γκολ και πήραμε αυτό που ζητούσαμε». Τέλος αναφέρθηκε και αυτός με την σειρά του στο γεγονός ότι βρέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του: «Σίγουρα ήταν πολύ θετικά συναισθήματα. Και εγώ συνάντησα πολλούς φίλους. Έναν χρόνο πετύχαμε πολλά πράγματα με αυτή την ομάδα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FLNEWS

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep