Προβληματισμένος ο Μπέκιος

Η κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας και το μπάχαλο στη Football League έχουν προβληματίσει τον πρόεδρο του ΑΟΤ, Ανδρέα Μπέκιο.

Παράταση 10 ακόμα ημερών σκοπεύει να δώσει στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ο ΑΟ Τρίκαλα. Αυτή τη σκέψη εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μπέκιος σε δηλώσεις του στον FM100 και σημείωσε ότι είναι στενοχωρημένος για δύο πράγματα. Το ένα είναι η μη έντονη συμμετοχή του κόσμου και το δεύτερο το μπάχαλο που επικρατεί στη Β' Εθνική. «Αν ο κόσμος δεν γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας δεν μπορούμε να πιστεύουμε σε θαύματα», είπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέκιου:

«Πάντα μιλάω ειλικρινά αυτά τα 25 χρόνια που είμαι στον χώρο σαν επαγγελματίας. Έχω ανάμικτα συναισθήματα. Από τη μια είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί ό,τι είπαμε από την πρώτη μέρα με τον Δημήτρη Μπαταγιάννη γίνεται, και γίνεται μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε βάλει στόχους που πιάνουμε τον έναν μετά τον άλλον. Η ομάδα αποτελείται από 30 ποδοσφαιριστές. Σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ήρθαν ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν το προπονητικό τιμ. Αυτά που λέγαμε από την αρχή ότι στόχος της ομάδας είναι να αποδίδει ένα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, το βλέπουμε φιλικό με το φιλικό με την ομάδα να γίνεται ακόμη καλύτερη και θεωρώ ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά.

Ωστόσο δύο πράγματα με έχουν στενοχωρήσει. Το ένα είναι το μπάχαλο της Football League. Τελικά είναι κατάρα να αποπνέεις υγεία σε ένα αρρωστημένο περιβάλλον. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε αυτό το κομμάτι. Αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο πρέπει να σκύψουν πολύ βαθιά στο πρόβλημα να το λύσουν από την ρίζα του. Ο μήνας έχει 13 και ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε.

Και το 2ο κομμάτι είναι ότι δεν βλέπω μια έντονη συμμετοχή του κόσμου των Τρικάλων. Αυτό που ήξερα πριν έρθω στα Τρίκαλα είναι ότι ο κόσμος διψάει για μπάλα, την αγαπάει την ομάδα. Δεν βλέπω αυτή την συμμετοχή, ούτε στα διαρκείας, αλλά ούτε και στα φιλικά παιχνίδια. Δεν ξέρω πού να το αποδώσω, δεν ξέρω τι να πω. Το καταλαβαίνω (σε τοποθέτηση του δημοσιογράφου ότι αυτό οφείλεται στο κακό παρελθόν). Ο κόσμος έχει πολλές φορές ένα αλάνθαστο κριτήριο. Παρόλα αυτά εμείς δεν μπορούμε να απολογηθούμε για το παρελθόν. Εμείς αναλάβαμε αρχές Ιουλίου.

Ό,τι έχουμε πει το κάνουμε ευλαβικά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας άνθρωπος αυτή την στιγμή στα Τρίκαλα και στην Ελλάδα, γιατί και στο Δ.Σ της Football League το ίδιο μου λέγανε oι «αντίπαλοι» πρόεδροι. Ότι είμαστε μια ομάδα η οποία αποπνέει υγεία, είμαστε πολύ σοβαροί, δεν χρωστάμε πουθενά, δεν έχουμε ίντριγκες, δεν τσακωνόμαστε με κανέναν, έχουμε ένα υγιές περιβάλλον, παίζουμε την μπάλα μας.

Όλα αυτά τα αυτονόητα που λέγαμε στην αρχή. Νέα παιδιά μπήκαν στην ομάδα, πιτσιρικάδες. Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να κάνει μια διοίκηση. Εκτός αν είμαστε μια ομάδα όταν νικάμε και είμαστε μια άλλη ομάδα όταν χάνουμε. Αλλά δεν το πιστεύω. Δεν ξέρω, δεν ήμουν εκεί τα προηγούμενα χρόνια να ξέρω τι γινόταν. Αλλά θα το ξαναπώ για ακόμη μια φορά. Αν ο κόσμος δεν αγκαλιάσει την ομάδα, αν το γήπεδο δεν γεμίσει δεν μπορούμε να κάνουμε όνειρα. Είναι παγκόσμια σταθερά. Αν ο κόσμος δεν γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας δεν μπορούμε να πιστεύουμε σε θαύματα.

Στο άλλο κομμάτι της Football League που με βλέπεις πολύ προβληματισμένο, δεν ξέρω τι γίνεται, ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Για μας μακάρι να ξεκινούσε την προσεχή Κυριακή. Παρότι ξεκινήσαμε από το μηδέν, χωρίς να λέω ότι φταίει κάποιος που ξεκινήσαμε από το μηδέν, είμαστε έτοιμοι. Και την άλλη Κυριακή αν είναι να παίξουμε, θα παίξουμε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Πιστεύουμε πάρα πολύ στους εαυτούς μας, πάρα πολύ στην ομάδα μας, πάρα πολύ στον προπονητή μας, πάρα πολύ στην διοίκηση μας, πιστεύουμε πάρα πολύ σε εμάς. Δεν βγήκε καμία απόφαση. Ανέβηκαν δύο ομάδες με μια απόφαση ξαφνικά, έτσι, ήταν να γίνει μπαράζ να μην γίνει μπαράζ κάτι τρελά πράγματα. Τέλος πάντων.

Θέλω να πω κάτι. Παρότι τα διαρκείας λήγουν την Παρασκευή έκανα μια κουβέντα με τον κ. Μπαταγιάννη και σκεφτόμαστε να δώσουμε μια παράταση. Είμαι υπέρ αυτής της εισήγησης και ο κ. Μπαταγιάννης δεν μου αρνήθηκε, αυτή είναι η αλήθεια και μάλλον εκεί προσανατολιζόμαστε. Θέλει όλοι μαζί ένα τελευταίο δεκαήμερο να δείξουμε πραγματικά ότι είμαστε μια ομάδα όλοι».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 11:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep