Έπιασε δουλειά η Κ17

Στο πλευρό των Ακαδημιών ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μπαταγιάννης

Ο ΑΟΤ δίνει μεγάλη σημασία στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αυτό φάνηκε και από την παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Δημήτρη Μπαταγιάννη, στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας της Κ17, στο γήπεδο του Κηπακίου.

Το παρών, φυσικά, έδωσαν, τόσο ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΤ, Κώστας Παρδάλης, όσο και το μέλος της διοίκησης, Δημήτρης Τσόγιας. Μάλιστα, ο κ. Παρδάλης, με δηλώσεις του, ευχήθηκε υγεία στα παιδιά και υποσχέθηκε πως η διοίκηση θα είναι κοντά στην ομάδα, καλώντας τους να έχουν ενδιαφέρον γι αυτό που κάνουν, παράλληλα, όμως, να είναι συνεπείς στις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Επίσης απευθύνθηκε και στους γονείς, λέγοντας πως στόχος της ομάδας είναι τα παιδιά να ανεβαίνουν τα ηλικιακά τμήματα των Ακαδημιών, με στόχο την πρώτη ομάδα.  «Αυτοί που ανήκουν στον Α.Ο. Τρίκαλα, παίζουν για τον Α.Ο. Τρίκαλα» ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γκένας, ανέλυσε στα παιδιά το προπονητικό πρόγραμμα, ενώ από την Πέμπτη 17 Αυγούστου οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και θα ξεκινήσουν διπλές προπονήσεις.

Πηγή: goaltrikala.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 17 Αύγουστος 2017 11:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep