Η «πρώτη» του ΑΟΤ (pics+vid)

Δείτε εικόνες από την πρώτη προπόνηση των Τρικάλων, τη Δευτέρα (24/7).

Με παρόντα τον Σεκούμπα Ντιατά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο ΑΟ Τρίκαλα μπήκε τη Δευτέρα (24/7) στο γήπεδο και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν. Στις καθιερωμένες δηλώσεις αναφέρθηκαν τα ακόλουθα:

Ανδρέας Μπέκιος (πρόεδρος ΑΟ Τρίκαλα):

«Εύχομαι στους παίκτες μας να είναι υγιείς χωρίς τραυματισμούς και η ομάδα μας να παίξει ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και να χαρούμε το παιχνίδι». Σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός πως αρκετές ομάδες δεν έχουν πάρει αδειοδοτήσεις: «Μας προβληματίζει η κατάσταση στο σύνολο των ομάδων, αλλά εμείς κοιτάζουμε μόνο το σπίτι μας. Θέλουμε οι άλλες ομάδες να είναι ανταγωνιστικές».

Σωτήρης Αντωνίου (προπονητής ΑΟ Τρίκαλα):

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΑΟΤ και ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο, τον πρόεδρο που μου έδωσαν τη δυνατότητα να αναλάβω τα ινία τη ομάδας. Όταν είσαι προπονητής σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, η ευθύνη είναι μεγάλη. Πρώτος στόχος είναι να … γίνουμε ομάδα. Μια ομάδα η οποία θα έχει υπομονή και συνεργασία. Αυτή παίζει μεγάλο ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μέσα σε όλα αυτά είναι και η υγεία. Από τη πλευρά τη δική μου αλλά και των παικτών, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το ροστερ θα έχει 26 ποδοσφαιριστές και θα συμπληρωθεί και με άλλα κομμάτια που λείπουν από το παζλ. Βασικό κριτήριο είναι η φιλοδοξία».

Βασίλης Γκολιας:

«Εύχομαι να έχουμε υγεια… Ξεκινά μια νέα προσπάθεια, με νέο πρόεδρο, προπονητή και νέους παίκτες. Εύχομαι ο κόσμος να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να πάνε όλα καλά».

Κριστιάν Μίλιεβιτς:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στα Τρίκαλα. Υπάρχει ένα ωραίο πλάνο. Μονό με σκληρή δουλεία και συγκέντρωση μπορούμε να ατυχούμε τον στόχο μας. Ελπίζω οι φίλαθλοι να είναι κοντά μας και να μας στηρίζουν όπως κάθε χρόνο».

Ξενοφών Πάνος:

«Ξεκινά μια νέα χρονιά με πολλές φιλοδοξίες. Ξέρουμε που ήρθαμε, σε μια ιστορική ομάδα. Εμείς από τη πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις προπονήσεις και στον αγωνιστικό χώρο για να είμαστε αυτοί που πρέπει για να φέρουμε τον κόσμος το γήπεδο και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Άρης Παρθένης:

«Έρχομαι από την Κ19, προωθήθηκα φέτος στην ομάδα, γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια από την ΠΑΕ με νεαρούς παίκτες και αρκετούς νέους παίκτες που ήρθαν φέτος. Θα υπάρχει ένα καλό σύνολο και καλό κλίμα στην ομάδα. Ελπίζουμε να κυλήσει η χρονιά με υγεία».

ΠΗΓΗ: goaltrikala

Δείτε εικόνες και βίντεο από την ΠΑΕ:

Media

Last modified onΤρίτη, 25 Ιούλιος 2017 01:15

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep