«Ο ΑΟΤ καλύπτει τις φιλοδοξίες μου»

Ο Ροντιόν Ζγκούρη εξηγεί στο FL News τους λόγους για τους οποίους είπε «όχι» στο εξωτερικό και επέλεξε τον ΑΟ Τρίκαλα.

Στην Stoiximan.gr Football League και στον ΑΟΤ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ροντιόν Ζγκούρη, καθώς τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν την συμφωνία τους με τον πρώην επιθετικό του Αιγινιακού. Σε δηλώσεις του στο FL News, ο 29χρονος άσος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του γι' αυτό το νέο βήμα στην καριέρα του, υποσχόμενος πολλά γκολ με την φανέλα των Τρικάλων.

Αναλυτικά:

Πώς νιώθεις που είσαι πλέον παίκτης των Τρικάλων;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στα Τρίκαλα. Είναι μεγάλη υπόθεση για εμένα αυτή η μεταγραφή και πλέον θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον ΑΟΤ να πετύχει τους στόχους του να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να προτιμήσεις την πρόταση του ΑΟΤ, από την στιγμή που είχες προτάσεις από το εξωτερικό;

«Πράγματι, είχα προτάσεις από το εξωτερικό, όμως προτίμησα τον ΑΟΤ λόγω της δυναμικής του. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, με πολύ κόσμο στο πλευρό της. Ο ΑΟΤ καλύπτει τις φιλοδοξίες μου».

Τι να περιμένει ο κόσμος της ομάδας από εσένα;

«Υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την νέα μου ομάδα και θα προσπαθήσω να σκοράρω όσα περισσότερα τέρματα γίνεται».

Δύο λόγια για την προηγούμενη ομάδα σου, τον Αιγινιακό;

«Πέρασα πολύ καλά στον Αιγινιακό. Εξασφαλίσαμε σχετικά άνετα τη σωτηρία στην κατηγορία. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από το πέρασμά μου από το Αιγίνιο και θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη ομάδα μου και του ανθρώπους της».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 09 Ιούλιος 2017 14:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep