Ραντεβού με Αντωνίου

Υποψήφιος για τον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα είναι ο Σωτήρης Αντωνίου.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΑΟ Τρίκαλα μετά τη μη ανανέωση συνεργασίας με τον Περικλή Αμανατίδη. Και σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, το Σάββατο (01/07) έχει προγραμματιστεί ραντεβού με τον Σωτήρη Αντωνίου.

Ο 41 ετών τεχνικός οδήγησε πέρυσι τη Σπάρτη στην άνοδο στη Football League και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε έκανε με τους «κυανέρυθρους» εκπληκτική πορεία με απολογισμό 11 νίκες - 9 ισοπαλίες - 8 ήττες, αλλά αποχώρησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που εμφανίστηκαν.

Το όνομα του Αντωνίου ενεπλάκη στον Άρη ως υποψήφιος διάδοχος του Νίκου Κωστένογλου, όμως η οι Θεσσαλονικείς έχουν καθυστερήσει να κλείσουν την υπόθεση λόγω και της προσφυγής του στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Έτσι, ο Λαρισαίος προπονητής θα συζητήσει με τα Τρίκαλα και αν επιτευχθεί συμφωνία, θα πιάσει δουλειά.

Στο παρελθόν ο Αντωνίου έχει εργαστεί σε Παναργειακό, Δωτιέα Αγιάς, Πανηλειακό, Παναχαϊκή, Κόρινθο, Καλλονή και Εορδαϊκό. Στην ποδοσφαιρική του καριέρα φόρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα τη σεζόν 2005-06 και 2006-07 στη Γ' Εθνική.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 01 Ιούλιος 2017 10:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep