Επαφές με προπονητές

Διάστημα συζητήσεων με προπονητές διανύει ο ΑΟ Τρίκαλα. Αποχώρησαν παίκτες του βασικού κορμού.

Με σαφώς χαμηλότερο μπάτζετ σε σχέση με αυτό της προηγούμενης σεζόν θα «χτιστεί» ο ΑΟ Τρίκαλα. Ο τεχνικός, Περικλής Αμανατίδης θα έχει νέα επαφή με τον Δημήτρη Μπαταγιάννη, αλλά οι έως τώρα κινήσεις και... ενδείξεις δείχνουν ότι είναι πιθανό οι Θεσσαλοί να οδηγηθούν σε άλλη λύση προπονητή.

Ο Αμανατίδης σε τοποθετήσεις του το προηγούμενο διάστημα έλεγε ότι με ελάχιστες προσθήκες ο ΑΟΤ θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Παρόλα αυτά τους «κυανέρυθρους» αποχαιρέτησαν ο πρώτος σκόρερ, Νίκος Κουσκουνάς (ΟΦΗ), ο κεντρικός αμυντικός, Λεάντρο Πίντο (Δόξα Κατωκοπιάς), ο δεξιός μπακ, Δημήτρης Σανδραβέλης (Ερμής Αραδίππου), ενώ το «goaltrikala.gr» αναφέρει ότι πρόταση ανανέωσης δεν έχει κατατεθεί και στον Παντελή Ριζογιάννη.

Δεδομένων των αποχωρήσεων των Μπαϊκαρά, Μπαλμπόα και του Μουμίν που φέρεται να είναι κοντά στον Άρη εξάγεται το συμπέρασμα ότι τα Τρίκαλα θα έχουν πολλά νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό.

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι αυτό το διάστημα προγραμματίζεται σειρά επαφών στην Αθήνα με προπονητές υποψήφιους για τον πάγκο του ΑΟΤ. Ενδεχομένως η διοίκηση να θέλει να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεν τα βρουν Μπαταγιάννης - Αμανατίδης, αφού ο πρώτος είχε κάνει λόγο για θετικό κλίμα στο πρώτο μεταξύ τους ραντεβού.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 29 Ιούνιος 2017 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep