«Συνέχιση της ανοδικής πορείας»

Ο νέος μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα Δημήτρης Μπαταγιάννης δήλωσε πως ο Χρήστος Γιαλιάς δεν αξίωσε το παραμικρό για τη μεταβίβαση.

Με προσωπική του δήλωση ο Δημήτρης Μπαταγιάννης επιβεβαίωσε ότι ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών του ΑΟ Τρίκαλα και πλέον είναι ο νέος μεγαλομέτοχος του συλλόγου.

Χαρακτηριστικά ευχαρίστησε τον Χρήστο Γιαλιά, που είπε το δικό του «αντίο», για την απόλυτη τήρηση όλων των συμφωνηθέντων, σημειώνοντας πως ο πρώην πλέον ισχυρός άνδρας του συλλόγου δεν αξίωσε τίποτα για την μεταβίβαση. Παράλληλα ο Μπαταγιάννης ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και υπογράμμισε πως στόχος είναι  συνέχιση της ανοδικής πορείας της ομάδας. Αναλυτικά η δήλωση του:

«Επιβεβαιώνω την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του ΑΟ Τρίκαλα. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Χρήστο Γιαλιά για την απόλυτη τήρηση από την πλευρά του όλων των συμφωνηθέντων. Ο Χρήστος Γιαλιάς όχι μόνο στήριξε την ομάδα στα δύσκολα, όχι μόνο επένδυσε σε δύσκολους καιρούς στην ομάδα, όχι μίνο αφήνει πίσω του μια καθαρή ΠΑΕ αλλά και στην κρίσιμη στιγμή της αποχώρησής του δεν αξίωσε για τη μεταβίβαση το παραμικρό!

Στόχος μου είναι η συνέχιση της ανοδικής πορείας του ΑΟ Τρίκαλα, μέσα από ένα κλίμα υγείας και ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Δουλεύουμε ήδη πυρετωδώς για την αρτιότερη στελέχωση της ΠΑΕ τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τις προσεχείς ημέρες θα προβώ σε συνολική παρουσίαση των στελεχών που θα αναλάβουν την εύρυθυμη λειτουργεία της ΠΑΕ. Κλείνοντας θα ήθελα να δηλώσω ότι επιθυμώ να έχω τον κόσμο των Τρικάλων στο πλευρό μου γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Μπαταγιάννης».

Last modified onΣάββατο, 24 Ιούνιος 2017 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep