«Ξύπνησαν» μνήμες

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων ΑΟΤ – ΠΑΣ Γιάννινα

Μνήμες του παρελθόντος ξύπνησαν στο «Γιώργος Πρίσκας», με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΑΟ Τρικάλων, να θυμούνται τα νιάτα τους, στο μεταξύ τους ισόπαλο 1-1.

Η ομάδα του ΑΟΤ ήταν αυτή που προηγήθηκε με κεφαλιά του Ζαβλανού για να ισοφαρίσει ο ΠΑΣ με δυνατό σουτ του Γκαρόζη. Αμέσως μετά το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης, οι βετεράνοι του ΠΑΣ παρέθεσαν δείπνο στους ομόλογους τους του ΑΟΤ, δείχνοντας πως, όπως και τότε, έτσι και σήμερα, οι ποδοσφαιριστές είναι αντίπαλοι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου.

ΠΑΣ (Βασίλης Παπαχρήστου): Μάστακας, Κώνστας, Ζώης (5’ λ.τρ. Ζαβογιάννης), Κοντοδήμας, Μπουτσουρής, Γκαρόζης, Σιχλιμοίρης, Κατερίνης, Λιάκος, Τσιατούρας, Γιάτσος. Αγωνίσθηκαν και οι Παπαβασιλείου, Κλείτσας, Βαρτζιώτης, Τσιάβος, Νέος, Φιλιάς, Τζιάλλας, Γκολφινόπουλος, Παπαρούνας.

Α. Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ (Σακελλαρίου): Ζαφείρης, Βαγενάς, Ζήκος, Πράπας, Μιχαήλ, Πρεκατές, Πάτρας, Λαγάρας, Ζαβλανός, Ρούσας, Τσικρικάς. Αγωνίσθηκαν και οι Μακρής, Χατζής, Τσιαφίτσας, Μπουλούτσος, Κολώνας, Παπανικολάου.

Πηγή: gianninasports.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 21 Ιούνιος 2017 14:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep