Το βλέμμα στα... διοικητικά

Ξανά εκτός για τα Τρίκαλα οι τραυματίες Ρομπέρ, Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Τρικάλων για το παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, απέναντι στα Χανιά. Το αγωνιστικό, βέβαια, έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αφού το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στις διοικητικές εξελίξεις και στην επόμενη μέρα των «κυανέρυθρων» μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις των Γιαλιά - Μπαταγιάννη. 

Μετά το τέλος και της προπόνησης του Σαββάτου (27/05), ο τεχνικός της ομάδας, Περικλής Αμανατίδης, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Κυριακής (28/05, 17:00), η οποία και αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές. Ως γνωστόν, το παιχνίδι απέναντι στην κρητική ομάδα θα έχαναν οι τραυματίες Ρομπέρ, Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς, ενώ εκτός έμειναν και οι Βουτσελάς, Κατσαντώνης και Τοπτίδης.  Αντίθετα, επιστρέφουν οι Παπαδόπουλος και Καμπλιώνης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΑΟΤ:

Αθανασόπουλος, Αποστολίδης, Καρρίκι, Σαρακατσάνος, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Λεάντρο, Μπαλμπόα, Μουμίν, Αρναρέλλης, Ριζογιάννης, Καμπλιώνης, Kουσκουνάς, Γιαννιτσάνης, Μαχαμάτ, Παπαδόπουλος, Νταμαού.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 27 Μάιος 2017 12:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep