Μαζεύει κίνητρα

Στον Άρη στρέφει την προσοχή του ο ΑΟΤ, που κυνηγά μία καλύτερη θέση στον πίνακα.

Αήττητος για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι παρέμεινε ο ΑΟΤ, ο οποίος πήρε ένα σπουδαίο «τρίποντο» απέναντι στη δεύτερη στον πίνακα Λαμία και πλέον ετοιμάζεται για μία ακόμα δύσκολη «μάχη» στην έδρα του.

Οι Θεσσαλοί, που είναι στο -2 από τον τέταρτο ΟΦΗ, θα υποδεχθούν τον Άρη την Κυριακή (26/03) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League με μοναδικό στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε και ο Περικλής Αμανατίδης τόνισε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Λαμία ότι για το ματς με τον Άρη η ομάδα του θα έχει τεράστιο κίνητρο και πως οι παίκτες του ζουν γι’ αυτά τα παιχνίδια.

Οι δύο επερχόμενοι αντίπαλοι αναμετρήθηκαν τελευταία φορά σε επίπεδο Β’ Εθνικής στις 19 Μαρτίου του 1998, με τον Άρη να παίρνει τη νίκη με 1-0, ενώ η τελευταία νίκη των Τρικάλων στο γήπεδό τους ήταν στις 28 Φεβρουαρίου του 1971 για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος (2-1). Συνολικά ως γηπεδούχος σε όλες τις διοργανώσεις ο ΑΟΤ μετρά 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες απέναντι στον Άρη.

Επομένως η κατάκτηση της νίκης εντός έδρας απέναντι στους «κίτρινους» μετά από 46 χρόνια αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τον ΑΟΤ. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι Θεσσαλοί έχουν στην έδρα τους 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία Απόλλωνα Σμύρνης.

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 13:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep