«Πρόκληση τα παιχνίδια με Λαμία και Άρη»

Ο Περικλής Αμανατίδης τόνισε πως οι παίκτες του ΑΟΤ θέλουν να αμφισβητήσουν τους αντιπάλους τους.


Με το «τρίποντο» έφυγε ο ΑΟ Τρίκαλα από το Ηράκλειο την Κυριακή (19/03), επικρατώντας του ΟΦΗ με 1-0 για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και πλέον άπαντες στη θεσσαλική ομάδα στρέφουν την προσοχή τους στα δύο επόμενα παιχνίδια με Λαμία και Άρη.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη θα αντιμετωπίσει τη 2η στον πίνακα Λαμία την Τετάρτη (22/03) και τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή (26/03). Ο τεχνικός του ΑΟΤ μιλώντας στον «Arena fm» τόνισε πως οι δύο αγώνες αποτελούν πρόκληση για τους παίκτες του, που θέλουν να αμφισβητήσουν τους αντιπάλους, που βρίσκονται πιο πάνω στη βαθμολογία.

«Η ομάδα μας πραγματικά γύρισε σε καλές εμφανίσεις. Είναι ομάδα με καλό ρόστερ, έχει δυναμική. Τώρα έχουμε τη Λαμία την Τετάρτη και τον Άρη την Κυριακή. Είναι ματς που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ματς δυνατά για όλους. Είναι πρόκληση για τους παίκτες να αμφισβητήσουν όσους είναι πάνω από εμάς στη βαθμολογία», είπε αρχικά ο Αμανατίδης και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια και οι ομάδες πρέπει να δείξουν μια σταθερότητα μέχρι τέλους. Τα Τρίκαλα είναι πέμπτα και κυνηγάνε τον τέταρτο. Δεν έχουμε πάει τη σκέψη μας για πιο πάνω. Βάζουμε εφικτό στόχο. Την τέταρτη θέση, τώρα. Όλοι έχουν δικαίωμα για όνειρα αλλά πρέπει να πατάνε και στη γη. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Τετάρτης. Οι τρεις ομάδες της κορυφής έχουν ποιοτικό ρόστερ και η μάχη θα δοθεί μέχρι το τέλος. Όσοι βιάστηκαν να βγάλουν πρωταθλητές κάνουν λάθος».

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 12:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep