Σερί... 5ετίας

Το «διπλό» του ΑΟ Τρίκαλα στην Κρήτη άνοιξε την όρεξη ενόψει Λαμίας, Άρη.

Ευεργετική αποδεικνύεται στον ΑΟ Τρίκαλα η αλλαγή προπονητή. Οι Θεσσαλοί μετά το στραπάτσο στο Αίγιο και την απομάκρυνση από τον μεγάλο στόχο, παίζουν πιο απελευθερωμένα και την Κυριακή (18/03) στο «Γεντί Κουλέ» κατέκτησαν την 5η διαδοχική νίκη. Ανάλογο σερί, μάλιστα, είχαν να πετύχουν από τη σεζόν 2011-12 και το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής...

«Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Συνεχίζουμε και βλέπουμε μόνο το ματς με τη Λαμία», είπε στους παίκτες του ο Περικλής Αμανατίδης, αφού μοίρασε συγχαρητήρια για την ηρεμία που έβγαλαν στο παιχνίδι τους και για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το ματς με τον ΟΦΗ. Εξάλλου, για τη θεσσαλική ομάδα ακολουθούν δύο ματς - πρόκληση απέναντι στη Λαμία και τον Άρη και οι «κυανέρυθροι» θέλουν να «ζεστάνουν» ακόμα περισσότερο τον κόσμο τους.

Σημειώνεται ότι ο σκόρερ, Βασίλης Γκόλιας πανηγύρισε το δεύτερο γκολ της επαγγελματικής του καριέρας έπειτα από 4 χρόνια και τρεις μήνες. Προηγούμενο ήταν με τη φανέλα του Παναιτωλικού στις 16 Δεκεμβρίου 2012 και στη νίκη (3-0) της ομάδας του Αγρινίου απέναντι στον Θρασύβουλο.

Last modified onΚυριακή, 19 Μάρτιος 2017 14:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep