Διπλό χτύπημα ο ΑΟΤ

Οι Αλέξανδρος Αρναρέλλης και Δημήτρης Σανδραβέλης θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΑΟ Τρίκαλα

Δυο μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε ο ΑΟ Τρίκαλα την Τρίτη (27/12), καθώς απέκτησε τους Αλέξανδρο Αρναρέλλη και Δημήτρη Σανδραβέλη. Ο πρώτος είναι επιθετικός, που τον τελευταίο χρόνο αγωνιζόταν στην Κέρκυρα, ενώ έχει παίξει και στην Καλλιθέα. Ο δεύτερος είναι αμυντικός και μετά από 12 χρόνια στον Παναιγιάλειο, επέλεξε να υπογράψει στον ΑΟΤ.

Και οι δύο παίκτες έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τα «κυανέρυθρα» την Τρίτη (27/12) και είχαν την πρώτη γνωριμία με τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι ολοκληρώθηκαν δυο μεταγραφές ποδοσφαιριστών, που έκαναν ήδη την πρώτη τους προπόνηση το μεσημέρι της Τρίτης υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιάδη. Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού Αλέξανδρου Αρναρέλλη. Ο Αρναρέλλης αγωνιζόταν στην Σούπερ Λίγκα με την ομάδα της Κέρκυρας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Καλλιθέα.

Επίσης, η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρόνου αμυντικού Δημήτρη Σανδραβέλη. Ο Σανδραβέλης εδώ και 12 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Παναιγιάλειου!

Τους ευχόμαστε υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep