Φουλάρει για ενίσχυση

Οι Αρναρέλλης, Μπουντόπουλος, Σανδραβέλης στο στόχαστρο του ΑΟ Τρίκαλα

Μετά το μπαράζ αποδεσμεύσεων, έρχεται κύμα… μεταγραφών στον ΑΟ Τρίκαλα. Ηδη έχει αποκτηθεί ο Αθανασόπουλος, ενώ έχουν αποδεσμευτεί ήδη εννέα παίκτες. Πλέον οι «κυανέρυθροι» σηκώνουν μανίκια και θέλουν να καλύψουν άμεσα τα κενά στο ρόστερ.

Κοντά σε συμφωνία βρίσκεται ο ΑΟΤ με τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη. Ο 25χρονος αριστερός εξτρέμ έμεινε προ ημερών ελεύθερος μετά από έναν χρόνο στην Κέρκυρα. Πέρυσι βοήθησε τους Φαίακες να πάρουν την άνοδο στη Super League, αλλά φέτος δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ενδεκάδα, μετρώντας δύο συμμετοχές κι ένα γκολ.

Παράλληλα, στα Τρίκαλα εξετάζουν την περίπτωση του Γιώργου Μπουντόπουλου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «LiveSport». Ο 26χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην Σπάρτη και μετρά πέντε συμμετοχές κι ένα γκολ στο πρωτάθλημα. Ο ΑΟΤ ποντάρει στην αβεβαιότητα που επικρατεί στους Λάκωνες, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για να τον αποκτήσει.

Τέλος, ψηλά στη λίστα των Τρικάλων βρίσκεται και η περίπτωση του Δημήτρη Σανδραβέλη, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News. Ο 26χρονος δεξιός μπακ αγωνίζεται όλη του την καριέρα στον Παναιγιάλειο, ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος ίσως τον οδηγήσουν στην έξοδο. Φέτος είναι βασικός και αναντικατάστατος, μετρώντας επτά 90λεπτα στο πρωτάθλημα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep