Ήττα - «καμπανάκι»

Ο ΑΟ Τρίκαλα ηττήθηκε 1-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Τη δεύτερη διαδοχική ήττα και τέταρτη συνολικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας γνώρισε την Τετάρτη (31/08) στη Φιλιππούπολη ο ΑΟ Τρίκαλα. Ο Απόλλων Λάρισας της Γ' Εθνικής που έχει στον πάγκο του τον Τρικαλινό, Σάκη Θεοδοσιάδη κατάφερε με ένα γρήγορο γκολ (4') να αιφνιδιάσει τους «κυανέρυθρους» και να επικρατήσει εν τέλει με 1-0. Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Παπαδόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν μετά το γκολ που δέχτηκαν, αλλά δεν βρήκαν διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή. Στο 43' ο Κουσκουνάς σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Φυσικά, στον ΑΟΤ δεν στέκονται στο αποτέλεσμα, αλλά η ήττα αυτή έδειξε αδυναμίες που πρέπει να διορθωθούν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Σταυράκης, Σάββας, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Παπαδόπουλος, Ιβανίδης, Πέντα, Σουλίδης, Σαχινίδης, Κυριάκος, Καμπλιώνης. Έπαιξαν και οι: Γεωργίου, Αγροδήμος, Καμπέρης, Γιαννακόπουλος, Κουρδής, Κολοβός, Συράκος, Μυρσινιάς, Λιλολάρι, Σούλι.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Παπαδόπουλος, Νικολακάκης (46' Λεάντρο), Γκόλιας (80' Νιάρος), Παπαπαναγιώτου (46' Χασομέρης), Σαρακατσάνος, Μουμίν (66' Λαμπάκης), Ριζογιάννης (46' Γιαννιτσάνης), Στεφάνοβιτς (56' Σερζίνιο), Κουσκουνάς (56' Δουκάκης), Μίνγκας (71' Ράσιτς), Μπαϊκαρά (61' Στογιάνοβιτς).

Πηγή: goaltrikala

Last modified onΤετάρτη, 31 Αύγουστος 2016 20:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep