Ανακοινώθηκε ο Ίλιτς

Και τυπικά στον ΑΟΤ ο Αλεξάνταρ Ίλιτς. Επαφές με Στογιάνοβιτς.

Από τις 23 Ιουνίου ήταν γνωστό ότι ο Σερβοβόσνιος επιθετικός, Αλεξάνταρ είχε δώσει τα χέρια με τον ΑΟ Τρίκαλα. Το Σάββατο (25/06) οι Θεσσαλοί συνέχισαν την πολιτική που τους θέλει να ανακοινώνουν μία προσθήκη καθημερινά και η 5η αφορούσε στον 22χρονο. Όπως αναφέρθηκε:

«Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλεξάντερ Ίλιτς. Ο Σερβοβόσνιος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 08/04/94, ήταν βασικό στέλεχος της Ντρίνα Ζβόρνικ, η οποία υποβιβάστηκε από την Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Βοσνίας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ίλιτς είχε απολογισμό 26 συμμετοχές και 2 τέρματα, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2014-15 κατέγραψε 26 παιχνίδια και βρήκε δίχτυα 3 φορές. Προηγουμένως φορούσε τη φανέλα της κροατικής Ίστρα (4 συμμετοχές, 1 γκολ), ενώ έχει θητεύσει και στη Γιαβόρ Ιβάνιτσα της Σερβίας».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» την Παρασκευή (24/06) οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με αμυντικό μέσο ονόματι Στογιάνοβιτς, ο οποίος ήταν παρών στη συγκέντρωση που έγινε προ ημερών στο σπίτι του Χρήστου Γιαλιά.

Last modified onΣάββατο, 25 Ιούνιος 2016 17:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep