Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Μάρτυρας ο Χιώτης

Ο Διονύσης Χιώτης βρέθηκε την Πέμπτη (29/10) στη Football League.

Μάρτυρας ο Χιώτης

Απών από την προπόνηση της Πέμπτης (29/10) στον ΑΟ Τρίκαλα ήταν ο Διονύσης Χιώτης. Ο έμπειρος γκολκίπερ βρέθηκε στην απολογία του ΑΟΤ (στην οποία έδωσε το παρών μόνο το flnews.gr) για τα επεισόδια στο ματς με την Κέρκυρα και υποστήριξε ότι ο Διονύσης Παππάς δεν διαμαρτυρήθηκε, αλλά εμψύχωνε τους ποδοσφαιριστές.

Σε ό,τι αφορά στο κατηγορητήριο που ανέφερε ρίψεις μπουκαλιών προς τον 4ο και τον επόπτη, ο Χιώτης τόνισε ότι αυτό συνέβη στις καθυστερήσεις και τα όποια μπουκάλια από τη μεγάλη εξέδρα πιθανόν να πέταξαν… τζαμπατζήδες, οι οποίοι μπήκαν στο τέλος μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτά που εκτοξεύτηκαν προς τον επόπτη, ανέφερε ότι αυτό δεν έγινε από την εξέδρα των οργανωμένων, αλλά από κερκίδα που φιλοξενούνται ουδέτεροι οπαδοί.

Ο νομικός εκπρόσωπος, Μηνάς Λυσάνδρου υποστήριξε ότι ο Παππάς ουδέποτε αποβλήθηκε, αλλά ο διαιτητής του είπε να μείνει στη φυσούνα. Σχετικά με την αποβολή του Κατσαντώνη, υποστήριξε ότι το μόνο που φώναζε ήταν: «Λήξ’το, τελείωσε».