Καρέ -νέων- ανανεώσεων ο ΑΟΤ

Ο ΑΟΤ ανακοίνωσε ότι επέκτεινε τη συνεργασία του και με Σαχινίδη, Βαγγελή, Μοσχάκη και Μηνά.

Ημέρα ανανεώσεων η Τετάρτη (8/7) για τα Τρίκαλα. Μετά τους Καμπλιώνη, Κέρι και Σκούπρα, αλλά και την απόκτηση του Ψύρρα, ο ΑΟΤ έκανε γνωστό πως στην ομάδα θα παίζουν και την επόμενη σεζόν οι Βασίλης Σαχινίδης, Παύλος Βαγγελή, Γιώργος Μοσχάκης και Περικλής Μηνάς. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε:

«Η διοίκηση του Α.Ο.Τρίκαλα ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον 29χρονο επιθετικό, Βασίλη Σαχινίδη. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτέλεσε την «αιχμή του δόρατος» την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, όντας ο πρώτος σκόρερ του Α.Ο.Τρίκαλα, με 19 τέρματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μάλιστα, αρκετά από τα τέρματα που σημείωσε, έδωσαν στην ομάδα μας πολύτιμους βαθμούς σε αρκετές αναμετρήσεις. Κοινή επιθυμία του μεγαλομετόχου, Χάρη Κουτσούρη και του προπονητή, Περικλή Αμανατίδη, αποτέλεσε η παραμονή του Βασίλη Σαχινίδη στην ομάδα, γνωρίζοντας ότι η προσφορά του μπορεί να είναι πολύτιμη και τη νέα σεζόν στη Football League, αλλά και αφουγκραζόμενοι την επιθυμία των φιλάθλων να μείνει ο παίκτης, που αποτέλεσε , άλλωστε και έναν από τους αγαπημένους της «κυανέρυθρης» εξέδρας. Και αυτό έγινε πράξη, με την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα.

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Α.Ο.Τρίκαλα, ο Βασίλης Σαχινίδης υπογράμμισε:
«Είμαι ευχαριστημένος που παραμένω στον Α.Ο.Τρίκαλα. ‘Ήθελα να είμαι σε μία ομάδα, όπου θα νιώθω άνετα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ. κ. Κουτσούρη και Αμανατίδη και πιστεύω ότι με πολλή δουλειά θα πάμε και του χρόνου πολύ καλά. Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, είχαμε κάνει μία συμφωνία, την οποία και τηρήσαμε. ‘Όλα καλά λοιπόν. Η ομάδα μου έχει ένα βαρύ όνομα και πολύ κόσμο, άρα και οι στόχοι της νέας αγωνιστικής σεζόν, θα είναι υψηλοί. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους υλοποιήσουμε. Θέλουμε οι φίλαθλοι, να μας τιμήσουν, όπως έκαναν και πέρυσι, να μας εμπιστευτούν και πιστεύω ότι θα τους αποζημιώσουμε και με το παραπάνω με την αγωνιστική μας παρουσία»

Παύλος Βαγγελή
Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παύλο Βαγγελή. Ο έμπειρος μέσος αποτέλεσε τον στυλοβάτη της ομάδας μας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη νέα χρονιά, έχοντας 7 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Βαγγελή τόνισε: «Το γεγονός ότι ο κ. Κουτσούρης και ο προπονητής μου, Περικλής Αμανατίδης έδειξαν ότι με θέλουν με χαροποίησε ιδιαίτερα. Δεν το πολυσκέφτηκα να παραμείνω στην ομάδα διότι ζήσαμε όμορφες στιγμές και οι διοικούντες ήταν κύριοι απέναντι μας και τον κ. Κουτσούρη να τηρεί όλες τις υποσχέσεις του. Η ομάδα επιστρέφει στην κατηγορία που θα πρέπει τουλάχιστον να αγωνίζεται. Έχουμε ένα έμπειρο προπονητή, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε όποια ομάδα και να είναι, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην άνοδο παρέμειναν και από όσο γνωρίζω η ομάδα θα ενισχυθεί εκεί που πρέπει. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να προσφέρουμε στον κόσμο μας χαρά. Εννοείται πως θέλουμε όλα τα Τρίκαλα στο πλευρό μας».

Γιώργος Μοσχάκης
Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μοσχάκη. Ο 25χρονος μέσος τόνισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έμεινα στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κουτσούρη για την πρόταση και τον προπονητή μου Περικλή Αμανατίδη που με έχει στα πλάνα του. Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι δυνατό αλλά εμείς θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Ξέρουμε ότι τα Τρίκαλα έχουν πολύ κόσμο και επειδή έχω παίξει αντίπαλος και το γήπεδο ήταν γεμάτο θα ήθελα να αγωνιστώ μπροστά σε γεμάτες κερκίδες με τους φιλάθλους μας να μεταφέρουν την πίεση στον αντίπαλο.

Περικλής Μηνάς
Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Περικλή Μηνά. Ο 24χρονος επιθετικός θα παραμείνει στην ομάδα μας για 3η συνεχόμενη σεζόν.

Ο Μηνάς σε δηλώσεις του τόνισε: «Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να συμφωνήσω με την διοίκηση και είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω να δώσω το 100% για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στον προπονητή μου. Νιώθω τυχερός που θα μπορώ να αγωνίζομαι μπροστά στην οικογένεια μου και τους φίλους μου και σε όλο τον κόσμο των Τρικάλων. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά υγεία και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσει ο ΑΟΤ και την νέα χρονιά. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κουτσούρη και τον κ. Αμανατίδη και θα προσπαθήσω να τους ανταμείψω».

Last modified onΤετάρτη, 08 Ιούλιος 2015 21:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep