Ψύρρας, η πρώτη μεταγραφή

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Ψύρρα από τον Απόλλωνα. Ανανέωσε ο Σκούπρας.

Την ενίσχυσή του ξεκίνησε ο ΑΟ Τρίκαλα και την Τετάρτη (08/07) ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τρικαλινού, Δημήτρη Ψύρρα. Ο 19χρονος αγωνιζόταν δανεικός στους «κυανέρυθρους» από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», όμως πήρε την ελευθέρας του και πλέον ανήκει στους Θεσσαλούς.

Η ανακοίνωση:
«Με έναν… παλιό ξεκινά η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΟ Τρίκαλα! Ο λόγος για τον νεαρό Δημήτρη Ψύρρα, ο οποίος από τον Ιανουάριο ήταν στο ρόστερ του ΑΟ Τρίκαλα, ως δανεικός από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 19χρόνος τρικαλινός μεσοαμυντικός απέκτησε την ελευθέρα του και έτσι το απόγευμα της Τετάρτης έγινε η πρώτη μεταγραφή για τον ΑΟ Τρίκαλα. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που δέχτηκα την πρόταση για να υπογράψω συμβόλαιο στον ΑΟ Τρίκαλα. Θα προσπαθήσω μέσα από την σκληρή δουλειά να δικαιώσω τον προπονητή μου για την επιλογή του να ενταχθώ στην ομάδα. Στόχος να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά και εγώ να παλέψω για τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν».

Τη φανέλα του ΑΟΤ θα φορά στο προσεχές πρωτάθλημα και ο 27χρονος αμυντικός, Κώστας Σκούπρας. Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο.Τρίκαλα ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον 27χρονο αμυντικό Κώστα Σκούπρα. Ο Σκούπρας, αποτέλεσε σημαντικότατο στέλεχος της φετινής ομάδας, η οποία προβιβάστηκε στη Football League. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν ο μοναδικός παίκτης του Α.Ο.Τρίκαλα, που δεν έχασε επίσημο παιχνίδι, καθώς αγωνίστηκε σε όλα τα ματς των «κυανέρυθρων» σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δίχως να γίνει καν αλλαγή σε κάποιο από αυτά. Ο μεγαλομέτοχος Χάρης Κουτσούρης και ο προπονητής της ομάδας, Περικλής Αμανατίδης, ήθελαν την παραμονή Σκούπρα στον Α.Ο.Τ, κάτι που επέφερε τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά συζητήσεων.

Λίγη ώρα μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Α.Ο.Τρίκαλα, ο Κώστας Σκούπρας παραχώρησε τις παρακάτω δηλώσεις: «Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα με διοίκηση και τεχνική ηγεσία και η συμφωνία επήλθε πολύ γρήγορα. 'Ηθελα και εγώ να συνεχίσω στην ομάδα του Α.Ο.Τρίκαλα, την οποία θεωρώ οικογένειά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, κ. Αμανατίδη και τον κ. Κουτσούρη, διότι έδειξαν ότι με θέλουν και αυτό ήταν πολύ σημαντικό, ως προς το να πάρω την απόφαση να παραμείνω στα Τρίκαλα. Η Football League είναι μία πολύ δύσκολη και σκληρή κατηγορία, με πολλή δουλειά νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Το μήνυμά μου προς τους Τρικαλινούς φιλάθλους είναι ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά και στην προετοιμασία και στους αγώνες, ώστε να αποδώσουμε τα αναμενόμενα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, πετυχαίνοντας τους στόχους μας και κυρίως να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, που ελπίζω ότι θα μας στηρίξει και τη νέα αγωνιστική σεζόν στη δύσκολη προσπάθειά μας».

Last modified onΤετάρτη, 08 Ιούλιος 2015 21:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep