Άρχισε... επιθετικά ο ΑΟΤ

Παρέμεινε ο Σαμολαδάς, ανέλαβε γραφείο Τύπου ο... συνεργάτης του Αλέξη Λάλα και άρχισε με επιθετική ανακοίνωση σε δημοσιογράφο!

Μέσω του συνεργάτη του Αλέξη Λάλα, Θεόφιλο Αναστασιάδη θα ενημερώνονται επίσημα οι φίλοι του ΑΟ Τρίκαλα. Ο συγκεκριμένος «εγκαινίασε» τις ειδήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα με «επίθεση» σε δημοσιογράφο, αφού προφανώς τη θεώρησε πιο σημαντική από το deal με τον Ηλία Αϊβάζογλου.

Για τη συμφωνία μεταβίβασης αναφέρθηκε:

«Σε πολύ καλό κλίμα και με θετική διάθεση συναντήθηκαν σήμερα το πρωί ο κύριος Αιβαζογλου και ο κύριος Λαλας σε συμβολαιογραφικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Παρόντες ήταν και οι δικηγόροι των δύο πλευρών κ.κ Ζελελιδης και Χατζηιωάννου καθώς και ο τεχνικός διευθυντής της αγαπημένης μας Νίκος Σαμολαδας. Αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης είναι οι δύο κύριοι να τρέξουν για φέτος την ομάδα από κοινού, μοιράζοντας ευθύνες και έξοδα».

Η ανακοίνωση για το άτυπο συμβούλιο:

«Ένα 7μελες άτυπο Συμβούλιο θα δημιουργήσει ο ΑΟΤ , αποτελούμενο από φιλάθλους του Συλλόγου. Ο ρόλος του θα είναι πολλαπλός, σύνδεση ομάδας με τον Νομό, καθώς και συμβουλευτικος. Θεωρούμε πως με αυτόν τον τρόπο θα θωρακίσουμε το σωματείο και θα του παρέχουμε την απαραίτητη στήριξη από τον κόσμο του».

Η ανακοίνωση για το γραφείο Τύπου:

«Έως ότου βρεθεί η κατάλληλη λύση, την επίσημη ενημέρωση του ΑΟΤ αναλαμβάνει ο Αναστασιαδης Θεόφιλος. Κάθε αρχή και δύσκολη και για αυτόν τον λόγο και μέχρι να.βρουμε τον κατάλληλο συνεργάτη, αναλαμβάνω το γραφείο Τύπου του ΑΟΤ. Θέλω να ξέρετε, πως θα προσπαθήσω να σας ενημερώνουμε άμεσα και γρήγορα για όλα τα τεκταινόμενα στον σύλλογο.

Σκοπός της ομάδας είναι να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα, καθαρό από κάθε απόψεως, σύγχρονη αντίληψη και τεχνοκρατική διοίκηση. Τις επόμενες ημέρες, θα προχωρήσουμε στην ανάλυση της φιλοσοφίας μας καθώς και στις επόμενες κινήσεις μας. Το ταξίδι μόλις ξεκινάει και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Η ανακοίνωση για την παραμονή Σαμολαδά:

«Τόσο ο κύριος Αιβαζογλου , όσο και ο κύριος Λαλας έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κυρίου Σαμολαδα και αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί του και την φετινή αγωνιστική περίοδο. Νίκο Καλή συνέχεια, για πάντα ΑΟΤ !!!!!!».

Last modified onΤετάρτη, 28 Ιούλιος 2021 10:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep