«Τα Τρίκαλα περνούν στα χέρια του Λάλα»

Ο συνεργάτης του ομογενή επιχειρηματία, Θεόφιλος Αναστασιάδης μίλησε για 5ετές πλάνο στον ΑΟΤ και προπονητή που θα κάνει... κλικ.

Μια ανάσα από την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος βρίσκεται ο ΑΟ Τρίκαλα σύμφωνα με τον συνεργάτη του Αλέξη Λάλα, Θεόφιλο Αναστασιάδη. Σε δηλώσεις του στον Fm 100 Ράδιο Ζυγός υποστήριξε ότι τη Δευτέρα (28/06) θα υπογραφεί προσύμφωνο με τον Ηλία Αϊβάζογλου και μίλησε για 5ετές πλάνο... Αναλυτικά είπε:

«Πράγματι είμαστε σε καλό δρόμο, τις επόμενες μέρες θα υπογράψουμε και ένα προσύμφωνο και η ΠΑΕ θα περάσει στα χέρια του κ. Λάλα. Κάθε σοβαρή προσπάθεια απαιτεί και έναν σοβαρό χρόνο. Δεν νομίζω ότι είναι όλα νούμερα. Υπάρχει μία ιστορική ομάδα από πίσω η οποία θέλει και πολύ προσεκτική μελέτη και πολύ προσεκτικά βήματα».

Για το πώς προέκυψε το ενδιαφέρον του Χρήστου Λάλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο σημείωσε:

«Πάντα υπήρχε αγάπη για το ποδόσφαιρο, αγάπη για την πατρίδα του και αγάπη για τον τόπο του από τον Χρήστο τον Λάλα οπότε αυτό τον οδήγησε προς τα Τρίκαλα. Όντως είχαμε κάνει μία προσπάθεια με την Δόξα Δράμας αλλά δεν γνωρίζαμε τότε ότι ο κ. Αϊβάζογλου ενδιαφερόταν να δώσει τα Τρίκαλα. Μόλις το μάθαμε αυτό αποσύραμε κάθε ενδιαφέρον από την Δόξα Δράμας».

Παράλληλα κόντρα στις διαψεύσεις Αϊβάζογλου, είπε για τις επαφές που έγιναν:

«Βέβαια ήρθα στα Τρίκαλα και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι σε πολύ καλά χέρια τόσο από την πλευρά του ιδιοκτήτη κ. Αϊβάζογλου όσο και από την πλευρά του τεχνικού διευθυντή κ. Σαμολαδά. Η νυν διοίκηση χειρίζεται όλα τα θέματα με σοβαρότητα και οι επαφές μαζί της ήταν άριστες και είχαμε πλήρη ενημέρωση. Δεν υπήρξε κάτι το αρνητικό».

Για το προσύμφωνο:

«Έχουμε συμφωνήσει να γίνει αυτό. Περιμένουμε και τον κ. Λάλα να έρθει, να υπογράψουμε ένα προσύμφωνο την Δευτέρα ώστε να αναλάβει και τυπικά πρόεδρος για να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για την νέα μεταγραφική περίοδο».

Μίλησε και για στήριξη από Τρικαλινούς του εξωτερικού:

«Στο εξωτερικό δραστηριοποιούνται πολλοί Τρικαλινοί επιχειρηματίες και σίγουρα κάποιοι εξ αυτών θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια που γίνεται. Έχει κάνει τις επαφές του και ευελπιστούμε ότι θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα».

Για τις κινήσεις μετά τις υπογραφές:

«Θα κατεβούμε στα Τρίκαλα για μία πρώτη γνωριμία του Χρήστου Λάλα με την πόλη και την ομάδα. Στην συνέχεια αφού οριστικοποιηθεί η συμφωνία θα κάνουμε μία συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσιάσουμε το πλάνο μας που περιλαμβάνει έναν πενταετή προγραμματισμό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία ομάδα ανταγωνιστική και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον κόσμο του Νομού Τρικάλων στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το αν θα φέρουν δικά τους στελέχη ή αν θα αποχωρήσουν όσοι είναι τώρα στην ομάδα είπε πως θα μιλήσουν με όλα τα στελέχη της ΠΑΕ και η προσπάθεια τους θα είναι να διατηρήσουν τον θετικό ιστό που υπάρχει.

Για τον Σαμολαδά:

«Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, είναι αξιέπαινος και σίγουρα θα καθίσουμε να συζητήσουμε μαζί του».

Για την πρόσληψη προπονητή:

«Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε έναν προπονητή που να κάνει κλικ στην ομάδα που θα μπορέσει να προχωρήσει και να αναπτύξει την ομάδα».

Τέλος ο συνεργάτης του Χρήστου Λάλα είπε πως πρόθεση τους είναι να αξιοποιήσουν τα ντόπια ταλέντα ενώ κατέστησε σαφές πως πρόθεση τους είναι να συνεργαστούν με τον Ερασιτέχνη σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο θέμα χρήσης του αθλητικού κέντρου της Σωτήρας.

Πηγή: Sportrikala.gr

Last modified onΠαρασκευή, 25 Ιούνιος 2021 15:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep