Καρέ επιβολής για τον ΑΟΤ

Οι Θεοφάνους, Σπυρόπουλος, Κάντας και Μαλάκα προστέθηκαν στη λίστα των πρώην ποδοσφαιριστών του ΑΟ Τρίκαλα που δικαιώνονται από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Το ποσό δεν είναι μεγάλο, όμως οι παλιές προσφυγές δεν παύουν να έχουν ανοίξει «πληγή» για τον ΑΟ Τρίκαλα. Η διοίκηση καλείται να πληρώσει χρέη που δημιουργήθηκαν προ... 15ετίας και πρέπει να τακτοποιήσει τους Γιουσούφ Μαλάκα, Στάθη Θεοφάνου, Αλέξη Κάντα και Βασίλη Σπυρόπουλο. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που είχε καλύψει την εκδίκαση των προσφυγών τους. Το ποσό που πρέπει να καταβληθεί συνολικά είναι 11.000 ευρώ.

Οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα, ως αθλητική διάδοχο του ΤΑΠ Α.Ο. Τρίκαλα, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αουντού Γιουσούφ Μάλακα, σε ποσοστό 50% του ποσού των 5.523,65 ευρώ πλέον των νομίμων τόκων κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 664/2006 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα, ως αθλητική διάδοχο του ΤΑΠ Α.Ο. Τρίκαλα, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ευσταθίου Θεοφάνους του Θεοφάνη, σε ποσοστό 50% του ποσού των 5.018ευρώ πλέον των νομίμων τόκων κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 663/2006 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα, ως αθλητική διάδοχο του ΤΑΠ Α.Ο. Τρίκαλα, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Βασιλείου Σπυρόπουλου του Δημητρίου, σε ποσοστό 50% του ποσού των 6.969,26 ευρώ πλέον των νομίμων τόκων κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 253/2006 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα, ως αθλητική διάδοχο του ΤΑΠ Α.Ο. Τρίκαλα, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αλέξη Κάντα του Θεοδώρου, σε ποσοστό 50% του ποσού των 4.665,90ευρώ πλέον των νομίμων τόκων κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 563/2006 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Ιούνιος 2021 10:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep