Logo
Print this page

«Η ώρα της διοίκησης»

Το «ευχαριστώ» του Βασίλη Καλογιάννη στον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο ΑΟ Τρίκαλα έσωσε την παρτίδα στην τελευταία αγωνιστική και ο προπονητής του Βασίλης Καλογιάννης δήλωσε μετά το 3-1 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας:

«Σε μία πολύ δύσκολη χρονιά, ξεκινήσαμε τον Αύγουστο και το πρωτάθλημα άρχισε τον Ιανουάριο, καταλήξαμε να παίζουμε την παραμονή μας την τελευταία αγωνιστική. Δεν αρμόζει στον ΑΟ Τρίκαλα να φτάνει τελευταία αγωνιστική να σωθεί. Αυτό για την επόμενη χρονιά, για να δούμε πώς μπορεί να πάει.

Το Κυριακή - Τετάρτη παραπέμπει σε άλλες χώρες. Σε τόσο γρήγορο πρωτάθλημα πρέπει να έχεις μεγάλο ρόστερ. Υπήρχαν πολλά προβλήματα και με τον κορονοϊό και με αρκετούς τραυματισμούς. Είχαμε νεανικό ρόστερ. Αν στενοχωριέμαι για κάτι είναι ότι δεν μπορέσαμε να δοκιμάσουμε τα παιδιά που είναι νέα, δούλεψαν από τον Αύγουστο, να παίξουν έστω ένα, δύο παιχνίδια.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά, τον γυμναστή Θοδωρή Παπαβασιλείου, φοβερός επιστήμονας και πολύ καλός επαγγελματίας, τους προπονητές τερματοφυλάκων, τον Αρμάντο Φουτσίνι, τη διοίκηση, τα παιδιά στα γραφεία, τους φροντιστές, τους φυσικοθεραπευτές. Ως τελευταία στιγμή ήμασταν όλοι μαζί. Φυσικά τους ποδοσφαιριστές, παλιούς και νέους. Από αύριο είναι η ώρα της διοίκησης. Θα έχει τον απολογισμό, τις εκθέσεις μας και ό,τι αποφασίσει ο πρόεδρος με τους συνεργάτες του».

Last modified onΤρίτη, 18 Μάιος 2021 18:22
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr