Αναβολή, λόγω χιονιά

Τόση υπομονή έκαναν, θα κάνουν και λίγη παραπάνω οι παίκτες του Πανσερραϊκού για να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Αυτή τη φορά ο λόγος είναι διαφορετικό και πρόκειται για την κακοκαιρία που πλήττει όλη τη χώρα τις τελευταίες ώρες και μεταξύ άλλων ανέβαλε τις προπονήσεις των ομάδων που αδημονούν να επιστρέψουν στα γήπεδα της Football League.


Η διοίκηση του Πανσερραϊκού φρόντισε να καθαρίσει το πλαστικό γήπεδο των Ακαδημιών, προκειμένου να μην υπάρξουν φθορές στο δημοτικό γήπεδο, αλλά και τα δυο των προπονήσεων στην Ομόνοια.

Οι παίκτες των "Λιονταριών" θα προβούν στα απαραίτητα υγειονομικά τεστ Covid-19 και την ερχόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσουν προπονήσεις, ελπίζοντας ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τέλος Μαρτίου. Δηλαδή ένα χρόνο και κάτι από την ημέρα που σταμάτησε ή αν προτιμάτε σε μια περίοδο, που θα όδευε προς το τέλος του.

Η ενημέρωση του Πανσερραϊκού: Η κακοκαιρία «Μήδεια», που «άσπρισε» με χιόνι την περιοχή μας, ανέστειλε για λίγο ακόμη την επιστροφή στις προπονήσεις της ομάδα μας! Τα γήπεδα που είχαν στην διάθεση τους για προπόνηση το τεχνικό επιτελείο ήταν καλυμμένα με χιόνι, επομένως η διοίκηση φρόντισε να καθαρίσει το πλαστικό γήπεδο στις Ακαδημίες προκείμενου να αποφευχθούν φθορές στον χλοοτάπητα του Δημοτικού γηπέδου.

Last modified onΔευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2021 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep