Logo
Print this page

«Δεν ακουγόμαστε καν!»

Την απογοήτευσή του για την αβεβαιότητα που υπάρχει στην Football League, εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Γκούρτσας.

Οι δηλώσεις του αρχηγού του Πανσερραϊκού στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 FM:

«Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα γίνει και το τι μέλλει γενέσθαι για την κατηγορία μας. Περιμένουμε εδώ και 2 μήνες μια απάντηση, είτε θετική είτε αρνητική. Δεν ξέρουμε καν αν συζητιέται το θέμα μας. Από πληροφορίες και από το ίντερνετ μαθαίνουμε τα νέας μας.

Τα βγάζουμε πολύ δύσκολα πέρα. Είμαστε σε αναστολή από το κράτος και έτσι τα βγάζουμε πέρα. Το θέμα είναι πως ο αθλητισμός δεν είναι στην ίδια κατάσταση όπως την εστίαση ή μια δουλειά γραφείου που μπορεί να μην πας στην δουλειά για μια εβδομάδα. Στον αθλητισμό αν μείνεις μια εβδομάδα εκτός, θα χρειαστείς τρεις για να επανέλθεις σε φυσιολογική κατάσταση. Φανταστείτε εμάς που έχουμε να παίξουμε παιχνίδι 11 μήνες. Από 1 Νοεμβρίου δεν κάνουμε ούτε καν προπονήσεις. Ούτε λόγος για φιλικά.

Το θέμα είναι πως δεν παίρνουμε απάντηση από πουθενά και από κανέναν. Έχουμε βγάλει εκατοντάδες ανακοινώσεις μέσω του ΠΣΑΠ και του προέδρου του, Γιώργου Μπαντή, που κάνει τα πάντα για εμάς, αλλά τίποτα. Όλοι μας βγάζουμε και ανακοινώσεις προσωπικές και ξεχωριστές αλλά δεν μας ακούνε καν.

Επίσης, έχουμε υπογράψει σαν ομάδες ότι θα τηρήσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο και θα κάνουμε ότι χρειαστεί, αλλά δεν μας απαντάνε καν. Ας μας απαντήσουν σε αυτό… Πως άνοιξε η Super League ενώ και εμείς έχουμε υπογράψει το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο;

Το χειρότερο είναι το μετά. Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν να ασχολούνται με το άθλημα, οπότε τι θα γίνει με αυτούς όταν σταματήσουν την ενεργό δράση;».

Last modified onΔευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2021 21:51
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr