Ανακαίνιση μετά από δέκα χρόνια

Στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της, προχωρά η ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Κάθε άλλο παρά με σταυρωμένα χέρια δε μένει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εν καιρώ καραντίνας, αναβαθμίζοντας το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών (ακόμη και αν δεν της ανήκει) και συνάμα τις συνθήκες εργασίας του προσωπικού της. Στην δεκαετή απουσία τους από τη μεγάλη κατηγορία, τα «λιοντάρια» αποφάσισαν να κάνουν ένα τέτοιο οικονομικό άνοιγμα σε μια χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν έβαλαν ούτε ευρώ στα ταμεία τους, αφού το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.

Η ομάδα των Σερρών, φρόντισε να παρέχει στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τα στελέχη της, ένα όμορφο, σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον, ώστε να δώσει έξτρα κίνητρα εργασίας, με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Τα δε αποδυτήρια και γραφεία είχαν φτάσει σε άθλια κατάσταση, μετά την τελευταία ανακαίνιση, του αείμνηστου Πέτρου Θεοδωρίδη, τα χρόνια της Super League και των πολλών εσόδων.

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι του εν λόγω εγχειρήματος, το γήπεδο δεν ανήκει στον Πανσερραϊκό αλλά στο Δήμο Σερρών. Αυτό που αναμένεται, λογικά, είναι μια επίσημη συμφωνία με τον Δήμο και την περιφέρεια ώστε να συνδράμουν για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής, καθώς το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο θα μπορούσε να αντέξει η ΠΑΕ. 
 
Last modified onΠαρασκευή, 08 Ιανουάριος 2021 20:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep