Τρεις προσθήκες ο Πανσερραϊκός

Οι Κουτσίδης, Μέσι, Πράντο ανακοινώθηκαν από τον Πανσερραϊκό.

Ημέρα τριπλής ανακοίνωσης για τον Πανσερραϊκό η Πέμπτη (08/10). Τα Λιοντάρια ανακοίνωσαν τους Ισίδωρο Κουτσίδη, Κέσι Μέσι και Τόμας Πράντο. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Ισίδωρου Κουτσίδη, Kessie Messi και Tomas Prado. Καλωσορίζουμε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την «κόκκινη φανέλα».

Μίνι Βιογραφικά:

akouts

Ο Ισίδωρος Κουτσίδης είναι γεννημένος στις 23/12/2004 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Προέρχεται ως ελεύθερος από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και το ταλέντο του έχει ξεχωρίσει τα τελευταία δυο χρόνια, κατακτώντας ισάριθμους τίτλους στα πρωταθλήματα Κ15 και Κ17 της χώρας μας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την «γαλανόλευκη» καταγράφοντας συμμέτοχες στην U15 και U17.

amesi

Ο Kessie D’Avila Messi είναι γεννημένος στις 20/1/2000 με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού και αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή, ως αριστερός χαφ-εξτρεμ. Ο Ιβοριανός παίκτης, άνηκε στο δυναμικό της Ισπανικής Γρανάδα και ήταν δανεικός την περσινή σεζόν στην Huetor Vega.

aprad

Ο Tomas Enzo Prado είναι γεννημένος στις 4/5/1996 στην Αργεντινή, έχει Ισπανική υπηκοότητα και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού επιθετικού. Έχει αναδειχθεί στις ακαδημίες της Cordoba και αγωνιζόταν στα δυνατά πρωταθλήματα του Rio Cuarto. Έχει περάσει από τις μικρές κατηγορίες, της Αγγλίας και της Ιταλίας».

Last modified onΠέμπτη, 08 Οκτώβριος 2020 13:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep