Πάλι ο Ερασιτέχνης

Την πλάτη έχουν γυρίσει όλοι στον Πανσερραϊκό και δύσκολα θα βρει τρόπο να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League, αν τελικά γίνει η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. Την πλάτη έχουν γυρίσει όλοι στον Πανσερραϊκό και δύσκολα θα βρει τρόπο να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League, αν τελικά γίνει η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Στον Πανσερραϊκό ό,τι και αν συμβεί η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα πρέπει να βγάλει το καράβι στο επόμενο λιμάνι.

[googlead][/googlead]

Τα περιθώρια είναι πολύ στενά για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος φαντάζει να είναι από τις ελάχιστες ομάδες που δεν τρέφουν ελπίδες παραμονής, ούτε σε ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων. Η ομάδα των Σερρών έβγαλε με το ζόρι τη φετινή χρονιά μέσα στο γήπεδο και γλίτωσε την παραπάνω χρέωση σε πρόστιμα για αποχώρηση, αλλά φαντάζει δύσκολο να βρεθεί κάποιος να συνεχίσει το έργο από την αφετηρία της Football League.

Η πρωτόδικη απόφαση για τα τροφεία του Στέβιτς που είναι στα 330.000 ευρώ, μαζί με τα χρέη που έχει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός συγκεντρώνουν ένα ποσό πάνω από 600.000 ευρώ μόνο για τα παλιά, εκτός από τα χρήματα που θα χρειαστούν για να τρέξει η ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία.

Πλέον ο Ερασιτέχνης αναμένεται να κινήσει τα νήματα με τη δημιουργία επιτροπής, ή διοίκησης Πρωτοδικείου που θα πρέπει να κάνει την εκκαθάριση της ΠΑΕ και παράλληλα να επιστρέψει το ποδοσφαιρικό σωματείο στα χέρια της ώστε να διαπιστωθεί αν θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του Πανσερραϊκού, ο οποίος έχει βρεθεί σε αδιέξοδο με τους χειρισμούς όλων στην διοίκηση τους τελευταίους μήνες και τον πόλεμο που ήταν σε εξέλιξη ανάμεσα σε παλιά και νέα διοίκηση.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 03 Ιούνιος 2018 00:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep