Δύο ηρωικοί οπαδοί

Οι δύο ηρωικοί οπαδοί του Πανσερραϊκού μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι δύο ηρωικοί οπαδοί του Πανσερραϊκού μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Πανσερραϊκός οριστικοποίησε την μετάβασή του στο Ηράκλειο για το ματς με τον Εργοτέλη στα μέσα της εβδομάδας και ταξίδεψε τελικά με 14 ποδοσφαιριστές και δύο οπαδούς!

[googlead][/googlead]

Οι πιθανότητες δεν ήταν σίγουρα με το μέρος του, αφού ο Πανσερραϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο οικονομικά και περιμένει απλά να τελειώσει το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο και να μην αποχωρήσει νωρίτερα. Το ταξίδι στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη ήταν η πιο δύσκολη δοκιμασία που του απέμενε και τελικά οι πόροι βρέθηκαν την τελευταία στιγμή και η ομάδα έκανε όλα αυτά τα χιλιόμετρα με λεωφορείο από τις Σέρρες για τον Πειραιά και από εκεί με καράβι και διανυκτέρευση εν πλω και πάλι πίσω με την ανάποδη διαδρομή.

Παρά την όλη κατάσταση ταξίδεψαν μαζί και δύο οπαδοί που επιβεβαίωσαν πως η υποστήριξη μιας ομάδας αφορά την πίστη σε αυτή όταν βρίσκεται στις δύσκολες στιγμές της, αφού στους πανηγυρισμούς υπάρχει πάντα συμμετοχή. Οι δύο άνθρωποι που κρέμασαν το πανό του Πανσερραϊκού στο Παγκρήτιο Στάδιο, σίγουρα, δεν περίμεναν πως θα πανηγυρίσουν κάποιο γκολ, πόσο μάλλον μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που νοιαζόταν για την παραμονή του στην κατηγορία.

Δίκαια οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού κατευθύνθηκαν στο σημείο που ήταν οι δύο οπαδοί και, φυσικά, τους έδωσαν αυτά τα λεπτά δημοσιότητας που τους αξίζουν μετά από αυτή την ενέργεια δήλωσης απόλυτης στήριξης στην ομάδα.

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2018 02:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep