Logo
Print this page

Κανένας κίνδυνος αναβολής

Κανονικά θα αγωνιστεί ο Πανσερραϊκός την Κυριακή (29/4) στα Τρίκαλα, αφού βρέθηκε λύση ακόμη και αν δεν πάρουν στα χέρια του τα δελτία που έχουν εξαφανιστεί από τα γραφεία της ΠΑΕ. Κανονικά θα αγωνιστεί ο Πανσερραϊκός την Κυριακή (29/4) στα Τρίκαλα, αφού βρέθηκε λύση ακόμη και αν δεν πάρουν στα χέρια του τα δελτία που έχουν εξαφανιστεί από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Πανσερραϊκός θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή (29/4) με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον ΑΟ Τρίκαλα την Κυριακή (29/4) στην Θεσσαλία, αφού οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, όσο και τα μέλη της διοίκησης που θέλουν να ολοκληρώσει η ομάδα το πρωτάθλημα έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μπορέσει να αγωνιστεί ο Πανσερραϊκός ακόμη και αν δεν έχει τα κανονικά δελτία στα χέρια του. 

Από το πρωί της Παρασκευής (27/4) που έγινε γνωστό το πρόβλημα της εξαφάνισης των δελτίων υπήρξε ανοικτή επικοινωνία με την ΕΠΟ ώστε να καλύψουν κάθε περίπτωση και να μην υπάρχει διαδικασία εξάρτησης από την «διάθεση» του Δημήτρη Χειρίδη που είχε αναλάβει την χρηματοδότηση αυτή τη χρονιά.

Η επικυρωμένη λίστα των ποδοσφαιριστών, καθώς και όλα τα έγγραφα από την ΕΠΟ είναι στη διάθεση της διοίκησης του Πανσερραϊκού, ενώ τις τελευταίες ώρες και μετά από αυτή την εξέλιξη υπήρξε και αλλαγή στάσης με διαβεβαίωση πως θα επιστραφούν τα δελτία και δεν θα χρειαστεί κανένα προσωρινό έγγραφο για να αγωνιστούν κανονικά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Σερρών.

Last modified onΠαρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 23:15
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr