Ψάχνουν τα δελτία στις Σέρρες

Ο Πανσερραϊκός έχει φτάσει σε οριακό σημείο και πλέον η κόντρα ανάμεσα στη διοίκηση και τους μετόχους έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Ο Πανσερραϊκός έχει φτάσει σε οριακό σημείο και πλέον η κόντρα ανάμεσα στη διοίκηση και τους μετόχους έχει φτάσει σε οριακό σημείο.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις που δεν τιμούν την ομάδα και την ιστορία της συμβαίνουν στον Πανσερραϊκό.

Σε σημείο μηδέν μοιάζει να έχει φτάσει ο Πανσερραϊκός με την μάχη ανάμεσα στην παλιά και τη νέα διοίκηση να οδηγεί σε καταστάσεις που δεν τιμούν κανέναν στην ομάδα. Τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα αυτή είναι η «ομηρία» των δελτίων των ποδοσφαιριστών από τον Αντώνη Βούρτση, ο οποίος είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ και άνθρωπος του φετινού χρηματοδότη, Δημήτρη Χειρίδη. Ο ίδιος παραδέχθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία με άλλα μέλη της διοίκησης πως κατέχει τα δελτία και θα τα επιστρέψει, κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμη μόλις δύο μέρες πριν την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή η ενέργεια έχει να κάνει με την πίεση που ασκεί η πλευρά του Δημήτρη Χειρίδη για να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα και να σταματήσει αυτή η κατάσταση που βιώνουν το τελευταίο διάστημα οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της ομάδας.

Από την άλλη, όμως, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και η πλευρά των μετόχων δεν επιθυμεί αυτή την εξέλιξη ώστε να μην συσσωρευτούν παραπάνω χρέη, τόσο στην ομάδα σε περίπτωση επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και προσωπικά.
Για να ολοκληρωθεί η αποχώρηση χρειάζεται απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου και φυσικά αυτό δεν μπορεί να γίνει αν δεν υπάρχει πλειοψηφία.

Η υπόθεση έχει φτάσει στην αστυνομία, με καταγγελία που έγινε στην διεύθυνση Σερρών, ώστε να είναι κατοχυρωμένοι για τις επόμενες κινήσεις τους που είναι να κατατεθούν μηνύσεις προς του υπευθύνους με αδικήματα που φτάνουν και στον βαθμό του κακουργήματος και προβλέπουν κάθειρξη αρκετών χρόνων.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep