Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

Σε διαδικασία «τελικών» ο Πανσερραϊκός, ξεκινώντας εντός έδρας με τη Σπάρτη την Μεγάλη Τετάρτη (4/4). Εκτός πλάνων την τελευταία στιγμή ο Χατζητερζόγλου.

[googlead][/googlead]

Ο Πανσερραϊκός αφού έβαλε έξι βαθμούς στο… σακούλι του από τα ματς με Αχαρναϊκό και Βέροια, μπαίνει σε διαδικασία «τελικών» αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς με την Σπάρτη την Μεγάλη Τετάρτη (4/4, 16:00). Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη παραμένει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και είναι αναγκασμένη να παίζει με την πλάτη στον τοίχο στην συνέχεια αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία. 

Στον αγωνιστικό τομέα, οι Σερραίοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του τραυματία, Δημήτρη Γκούρτσα (όπως και στο υπόλοιπο της σεζόν), ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Οκάν Χατζητερζόγλου στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης (3/4). Παράλληλα εκτός έμειναν και οι Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Ρούτσης, Τσιμίκας, Πολίτης, Καπτέλι, Ρούντοβιτς, Στέβιτς, Μακούσης. 

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή: Ρίστιτς, Άντμαν, Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Ορφανίδης, Σιάκκας, Ρούσσος, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κάκκο, Πόζογλου, Δούμτσιος, Κρητικός, Τσώμος, Γιαξής, Πέτρου, Ενομό.

Last modified onΤρίτη, 03 Απρίλιος 2018 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep