«Μου αρέσει το λιοντάρι»

Ο Αλμπέρτος Ρούσσος μίλησε για την έως τώρα πορεία του Πανσερραϊκού και την επιτακτική ανάγκη για βαθμούς.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την έως τώρα πορεία του Πανσερραϊκού έχουν οι ποδοσφαιριστές όπως δήλωσε ο Αλμπέρτος Ρούσσος. Ο αμυντικός των Λιονταριών έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΑ Σερρών και αναφέρθηκε στο ματς με τον Άρη, αλλά και για την ανάγκη κατάκτησης βαθμών για να βγει η ομάδα του από την τροχιά υποβιβασμού.

Αναλυτικά ο Ρούσσος δήλωσε:

«Σίγουρα θα θέλαμε η εμφάνιση να φέρει και κάποιους πόντους, αλλά σταθήκαμε και άτυχοι. Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε πρώτοι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, απαντήσαμε, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά στο τέλος δεχθήκαμε δύο γκολ και χάσαμε το ματς. Θα πρέπει να δουλέψουμε σε κάποια λάθη που κάνουμε, ειδικά στις στημένες φάσεις και να μην ξαναγίνουν στα επόμενα ματς».

Για την εμφάνισή του:

«Όταν παίζεις ειδικά και με τέτοιες ομάδες δίνεις πάθος και δύναμη. Αν το κάνουν όλοι οι παίκτες, ο καθένας στην θέση του, σίγουρα θα βγει καλή προσπάθεια και καλύτερο αποτέλεσμα. Μου αρέσει και το λιοντάρι που είναι το έμβλημα της ομάδας, είναι το αγαπημένο μου ζώο, ίσως μου δίνει κάτι και αυτό».

Για τη θέση της ομάδας:

«Γνωρίζουμε ότι η ομάδα είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση και εμείς πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης μεγάλο. Είναι καλό που κάνουμε καλές εμφανίσεις, αλλά αυτό δεν αρκεί. Θέλουμε βαθμούς».

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια οι παίκτες:

«Είπαμε ότι κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια, αλλά επίσης και ότι δεν μπορούμε να μείνουμε εδώ. Συνεχίζουμε…».

Για τα ματς με Δόξα Δράμας και ΟΦΗ:

«Δύο δύσκολα παιχνίδια, με αξιόλογες ομάδες και πολύ καλούς παίκτες. Θα πάμε να χτυπήσουμε και τα δύο για να πάρουμε βαθμούς και να βγούμε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα παίξουμε με την Δράμα που έχει αξιόλογη ομάδα και μία πολύ καλή που πρωταγωνιστεί όπως ο ΟΦΗ. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και τους κοιτάμε στα μάτια».

Για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη:

«Θέλει να μας περάσει κάποια πράγματα δικά του. Δεν είχε τον χρόνο να το κάνει, αλλά με τον καιρό θα τα καταφέρει πιστεύω».

Για την επιστροφή του στο Ηράκλειο ως αντίπαλος:

«Με άλλο έμβλημα στο στήθος αυτή την φορά, θα δω γνώριμα άτομα, αλλά μέχρι εκεί. Θα μπω για να κερδίσω».

Για το κλίμα στην ομάδα:

«Είναι όλα πολύ καλά. Τα περισσότερα άτομα μού είναι γνώριμα γιατί είναι μικροί ηλικιακά και γνωριζόμασταν, είτε από άλλες ομάδες, είτε από Εθνικές. Έχουμε πολύ καλό και ζεστό κλίμα, αλλά λείπουν τα αποτελέσματα για να το χαρούμε περισσότερο. Από τις πρώτες ημέρες που ήρθα οι παίκτες, οι άνθρωποι της πόλης, η ζεστασιά τους, με άγγιξε και μου αρέσει να παίζω εδώ».

Για το ποια θέση του αρέσει περισσότερο:

«Και τερματοφύλακα να με βάλει ο προπονητής θα παίξω. Εγώ προτιμώ να παίζω στόπερ και εξάρι και από τα δύο προτιμώ στόπερ. Μπορώ να παίξω επίσης και δεξί μπακ».

Για τη θητεία του στην Γιουβέντους:

«Ήμουν σε μικρή ηλικία στην Γιουβέντους. Ανδρώθηκα ουσιαστικά εκεί, γιατί έκανα στην Κ17 και στην Κ21 και για κάποιο διάστημα στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας και με ωρίμασε και ποδοσφαιρικά και σαν άνθρωπο».

Για το αν περιμένει να κληθεί και πάλι στην Εθνική:

«Είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φορά την γαλανόλευκη, πόσω μάλλον για εμένα που την έχω φορέσει ήδη. Για εμένα είναι κίνητρο να κάνω καλές εμφανίσεις και αν ο κόουτς Νικοπολίδης το εκτιμήσει και το δει, θα χαρώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου».

Για τον κόσμο:

«Είναι ζεστός και όταν τους επισκεφθήκαμε στον σύνδεσμο μας είπαν ότι θέλουν να είναι κοντά στην ομάδα και σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένοι. Με άγγιξε αυτό που έγινε στον αγώνα με τον Άρη, ότι χειροκρότησαν την προσπάθεια που κάναμε, ακόμη και αν χάσαμε. Σίγουρα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και όταν έχεις τον κόσμο με το μέρος σου θα δώσεις κάτι παραπάνω. Να μείνουν δίπλα μας μέχρι το τέλος, να ξέρουν ότι θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Το πιστεύω».

Πηγή: serressport.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep