Δεύτερη θητεία στην ίδια σεζόν

Ο γυμναστής Γιάννης Κόκκινος επέστρεψε στο πόστο του γυμναστή στον Πανσερραϊκό.

[googlead][/googlead]

Το κενό που άφησε η αποχώρηση του Σήφη Μωυσίδη (συνεργάτη του Περικλή Αμανατίδη) κλήθηκε να καλύψει ο γυμναστής Γιάννης Κόκκινος αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου (10/2) με τον Αρη.

Επί της ουσίας μάλιστα άρχισε η δεύτερη θητεία του στον Πανσερραϊκό μέσα στην ίδια σεζόν! Και τούτο διότι ο Κόκκινος ήταν στο τιμ του Σάκη Αναστασιάδη και ξεκίνησε την προετοιμασία των «λιονταριών» το περασμένο καλοκαίρι, ώσπου λύθηκε η συνεργασία με την ΠΑΕ, όταν άλλαξε η ιδιοκτησία τον Σεπτέμβριο.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος γυμναστής είναι και προπονητής των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Σερρών.

Το συν και το πλην

Από κει και πέρα στον Πανσερραϊκό δυσκολεύονται να χωνέψουν την ήττα από τον Αρη (1-3, το Σάββατο 10/2).

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης κρατάει τη βελτίωση της ομάδας στο αμυντικό κομμάτι με την μπάλα χαμηλά, ωστόσο καλείται να διορθώσει το πρόβλημα στις στημένες φάσεις το οποίο είχε διαπιστώσει πριν ακόμη αναλάβει την ομάδα. Ενα πρόβλημα που κόστισε και απέναντι στους Θεσσαλονικείς, παρ' ότι τα «λιοντάρια» κατάφεραν να τους περιορίσουν σε ροή αγώνα.

Ο Καστοριανός τεχνικός, πάντως, εμφανίζεται ικανοποιημένος από την τακτική βελτίωση της ομάδας και θεωρεί ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γυρίσει ο... διακόπτης για την αντεπίθεση σωτηρίας του Πανσερραϊκού.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep