«Χωρίς ευκαιρίες…»

Στην «αδυναμία» του Πανσερραϊκού στις στατικές φάσεις στάθηκε ο τεχνικός του Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά το ματς με τον Άρη. 

[googlead][/googlead]

Για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Πανσερραϊκός παρουσιάζει «σημάδια ανάκαμψης» αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό κόντρα στον Άρη.

Τα «λιοντάρια» έχασαν το παιχνίδι... πληρώνοντας την αδυναμία τους στις στατικές φάσεις, γεγονός που στάθηκε και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο τεχνικός των «Σερραίων» μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε χαρακτηριστικά πως η ομάδα του έχασε το παιχνίδι χωρίς ο αντίπαλος να τις κάνει ευκαιρίες.

Αναλυτικά: «Σίγουρα είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα η ψυχολογία μας ήταν διαφορετική. Αυτές τις μέρες δουλέψαμε για το παιχνίδι. Πιστεύω πως τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια.

Ο Άρης χωρίς ευκαιρία μας πήρε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε δουλειά. Ακόμη γνωρίζω κάποιος ποδοσφαιριστές που δεν τους ήξερα. Για την προσπάθεια των παικτών μου σήμερα είμαι ικανοποιημένος. Δουλέψαμε στο γήπεδο όμως τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν πιστεύω πολύ φθηνά.

Έχουμε πρόβλημα στις στατικές φάσεις και μας περιμένει δουλειά στο κομμάτι. Χρειαζόμασταν καθαρό μυαλό για να γυρίσουμε το παιχνίδι όμως δυστυχώς σε μια στατική φάση έγινε το 1-2 και μετά ήρθε το 3ο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι. Η ομάδα μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και θα γίνει αυτό. Θέλουμε δουλειά». 

ΠΗΓΗ:Allaboutaris.com

Last modified onΣάββατο, 10 Φεβρουάριος 2018 19:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep