"Σεβασμός στους εργαζόμενους"

Η απεργία στην εφημερίδα "Live Sport" δεν άφησε ασυγκίνητη την ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Θέση υπέρ των εργαζόμενων πήρε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με αφορμή την 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στην εφημερίδα "Live Sport".
 
Σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook έγραψε:

"Η ΠΑΕ Πανσερραΐκος στέκεται αλληλέγγυα στην απεργία των δημοσιογράφων και των τεχνικών της Live Sport. Είναι ήδη υπερβολικά αντίξοες οι συνθήκες που κάνουν το επάγγελμα τους οι αθλητικοί δημοσιογράφοι σε αυτή την χώρα... Ας μην τις κάνουν μερικοί ακόμα χειρότερες. #σεβασμός_στους_εργαζόμενους_παντού".

Νωρίτερα η Ενωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους και τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «LIVE SPORT», από τις 16.00 της Τετάρτης, 13 Σεπτεμβρίου 2017 έως τις 16.00 μ.μ. της Πέμπτης, 14 Σεπτεμβρίου 2017.

Η απεργία κηρύσσεται καθώς οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας να μην εξοφλεί τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων, των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2017, καθώς να παραβιάζει τις δεσμεύσεις της για αποπληρωμή των οφειλομένων προηγουμένων ετών.

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων ζητούν την καταβολή αμέσως όλων των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων και τη ρητή δέσμευση της εργοδοσίας ότι στο εξής δεν θα υπάρχει η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας των συναδέλφων".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep